IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 7. jul 2020. godine

Ovan i Rak u velikoj ljubavi, Bik bez tegoba, Blizanci imaju dobru saradnju sa Djevicom, Lav povučen u sebe, Vaga entuzijastčna, Škorpiji prija društvo Jarca, Strijelac ludo zaljubljen, Vodolija u problemima, a Ribe reaguju previše impulsivne. Ovo je dnevni horoskop za 07. jul 2020. godine…

OVAN

Moguće su promjene na radnom mjestu kod vas. Budite spremni da prvo sve pokažete prilagodiljivost. Razmišljate o prekidu veze koja više one koje ne ispunjava vaše emotivne potrebe. Nije vam povoljan period za ljubav. Odmarajte se.

BIK

Na polju posla vlada mirno stanje i zadovoljni ste. Tokom današnjeg dana nećete imati veće prepreke. Moguće je da ćete uspjeti da ostvarite novo poznanstvo koje će vas emotivno pokrenuti. Dobro se osjećate.

BLIZANCI

Neće vam biti lako da ostvarite sve ono što želite. Sada nije momenat da sami pokušavate sve da riješite. Odluka koju budete doneli po pitanju veze sa partnerom bi mogla da promeni vašu ljubavnu budućnost. Pad imuniteta.

RAK

Možete da očekujete da tokom današnjeg dana nećete imati preveliki broj obaveza i da će vam posao biti na drugom mjestu. Spremni ste da planirate zajedničku budućnost sa partnerom. Mogući problemi sa alergijama.

LAV

Očekuje vas period u kojem ćete imati šanse da se dese razne promjene. Poslovna situacija vam je nestabilno prikazana. Veza sa osobom koja vas zanima može povremeno da bude puna tenzija. Problemi vezani za krvotok.

Čitaj još:   KAPA DOLJE I SVAKA POHVALA ZA CRNOGORCE: Ultra Crna Gora, sakuplja novac za kupovinu kombija navijačima reprezentacije BiH... (foto, video)

DJEVICA

Možete da očekujete da ćete uspjeti da postignete sve ono što ste zacrtali na poslovnom polju. Planirate putovanje sa voljenom osobom. Spremni ste za lijepe zajedničke trenutke u kojima ćete uživati. Razmišljate o dijeti.

VAGA

Vaš posao trenutno ne ispunjava sve vaše kriterijume, pa sada ozbiljnije razmišljate o prelasku na drugo radno mjesto. Moguće je da preispitujete odnos koji imate sa voljenom osobom. Povedite računa o očima.

ŠKORPIJA

Postoji mogućnost da ostvarite novu poslovnu saradnju. U narednom periodu ćete biti posvećeni svojim obavezama. Sa voljenom osobom imate krizu i svađe koje vas na neki način opterećuju. Problemi sa probavom.

STRIJELAC

Očekuje vas period koji može da vam donese neke oscilacije kada je u pitanju vaše polje zarade. Osjećate veoma jaku povezanost sa partnerom i smatrate da ste konačno pronašli svoju srodnu dušu. Potrebno vam je opuštanje.

JARAC

Da biste uspjeli da ostvarite sve svoje ciljeve na poslovnom polju, potrebno je da budete aktivniji u njihovom pokretanju. Ne osjećate se dovoljno opušteno pored partnera i imate pad samopouzdanja. Moguća je glavobolja.

VODOLIJA

Tokom današnjeg dana vas očekuje rešavanje poslovne situacije koja vas je brinula neko duže vreme. Današnji dan je povoljan za novu ljubav. Možete da očekujete lep početak veze. Povećajte unos magnezijuma.

Čitaj još:   HEROJI ALEN EMŠIJA I PAVLE SPASOJEVIĆ : Pomozite ženi, nama ništa ne treba... (foto)

RIBE

Uspjeli ste da ostvarite svoje planove kada je u pitanju posao i generalno ste zadovoljni. Osjećate da ste spremni da se posvetite nekom novom poznanstvu i da malo pokrenete svoj ljubavni život. Moguća je manja ukočenost.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more