IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MONSTRUOZAN NAPAD NA ČEDU: Optužio ga da FOLIRA DA JE BOLESTAN pa napisao i “CIGANSKA POSLA”! (foto)

Lider LDP Čedomir Jovanović, koji se gotovo nedelju dana liječi u bolnici, uspješno se bori s jakom upalom pluća, zbog koje je smješten na Infektivnu kliniku u Beogradu…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak, 07.VII 2020, 10: 55… MONSTRUOZAN NAPAD NA ČEDU: Optužio ga da FOLIRA DA JE BOLESTAN pa napisao i “CIGANSKA POSLA”! (foto)

Lider LDP Čedomir Jovanović, gotovo nedelju dana liječi u bolnici, uspešno se bori sa jakom upalom pluća, zbog koje je i smješten na Infektivnu kliniku u Beogradu.

On se juče oglasio na Tviteru prvi put od kad je hospitalizovan. Napisao je da je premoren, ali da ga je sačuvao kiseonik.

Međutim, nakon ove njegove objave javili su se ljudi koji tvrde da njegova braunila nije pravilno namještena, te da Jovanović obmanjuje narod.

Čitaj još:   BLAMAŽA U BEOGRADU: Crnogorska javnost ogorčena JAKOVOM Milatovićem- "Neviđen nivo snishodljivosti i poltronizma!" (foto, video)

Goran Davidović Firer je Čeda Jovanovića nazvao Ciganinom i poručio mu i da mora da preživi jer su ,,Cigani jaki ljudi”.

zdrži legendo!
Cigani su jaki ljudi.
Moraš da preživiš.
Da možeš lijepo da odgovaraš na sudu i da pošteno odeš na robiju.

Zatim je podijelio istu Čedinu fotografiju na kojoj piše da je riječ o prevari za slikanje.

Ovo je prevara za slikanje! Niti se bronila ovako postavlja, niti se sistem za infuziju uključuje na tom mestu.

Mnogi dele Davidevićevo mišljenje i prilično su okrutni…

izvori espreso.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more