IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRIJAVILA ga POLICIJI: Ivana urnisala Čolaka u emisiji uživo, prijetio joj bivšem? (foto i video)

U “Zaduzi” se održava još jedno izbacivanje, a da je voditeljka prvo ugostila u studiju bivše zadrugare Ivanu Krunić, Baneta Čolaka i Filipa Reljića. Čolak i Ivana su odmah ušli u verbalni okršaj i to zbog Mensura Ajdarpašića…

BEOGRAD; Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak, 07.VII 2020, 02: 45… PRIJAVILA ga POLICIJI: Ivana urnisala Čolaka u emisiji uživo, prijetio joj bivšem? (foto i video)

Ivana je prvo iznijela šokantne tvrdnje…

Ove večeri u “Zaduzi” se održava još jedno izbacivanje, a voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je u studiju bivše zadrugare Ivanu Krunić, Baneta Čolaka i Filipa Reljića. Čolak i Ivana su odmah ušli u verbalni okršaj i to zbog Mensura Ajdarpašića.

“Mi smo pričali ispod jorgana, ja sam mu rekla da se plašim da ga Mensur a ne diskvalifikuje on mi je rekao: ‘Njega samo ja mogu da diskvalifikujem'”, rekla je Ivana.

Ona je meni konstatno dobacivala na Zadrugoviziji, Matora će da potvrdi– rekao je Čolak, a onda je pozvao Matoru.

Čitaj još:   Zemljotres jačine 5,1 stepen pogodio turski Erzurum, više osoba spašeno ispod ruševina... (foto, video)

“Jeste, jela go*na stalno nešto. Htio ne htio, ti ćeš uvjek izmišljati nešto, ja ti ovo potvrđujem. Ja sam sjedela između vas, stalno je dobacivala i mumlala nešto”, rekla je Matora.

“Ja sam morala da odgovorim kad on meni dobacuje. Samo ću reći, ko šalje poruke sa lažnih profila i prijeti i ucjenjuje mog bivšeg dečka? Za tog dečka zna samo moja drugarica, mama i on”, istakla je Krunićeva.

“Ko te uznemirava, što ne prijaviš u policiju”, pitao ju je Bane.

“Prijavila sam ga”, rekla je kratko ona.

Cio njihovu raspravu u studiju poslušajte u donjem video snimku.

izvor objektiv.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more