IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS- SKANDAL: Akademik Teodorović podržava ideju da se poslanica sa HIDŽABOM RAZNESE u Skupštini Srbije… (foto)

Dno dna! Jedino se tako može opisati ponašanje samog akademika Dušana Teodorovića kome se svidela ideja da se narodna poslanica koja nosi hidžab raznese…

Jedino se tako može opisati ponašanje akademika Dušana Teodorovića kome se svidela ideja da se narodna poslanica koja nosi hidžab raznese u skupštini zajedno sa svim ostalim poslanicima.

Na vijest da će u sledećem sazivu Skupštine Srbije jedna poslanica nositi hidžab jedan tviteraš je napisao – nadam se iskreno da je vaspitana u duhu džihada i da će se raznijeti u skupštini, zajedno sa 250 poslanika.

Kao šlag na tortu stigao je “čuveni” akademik- bagerista kako ga je prozvao Željko Mitrović, Dušan Teodorović, koji je lajkovao ovu morbidnu glupost. Neka mu je na čast!

Podsjećamo, Skupština Srbije mogla bi prvi put da dobije poslanicu pod hidžabom. Riječ je o dr Misali Pramenković, koja je treća na listi Stranke pravde i pomirenja (SPP). Da li će dr Pramenković ući u skupštinu znaće se nakon što Republička izborna komisija utvrdi konačne rezultate izbora, a predsjednik SPP Muamer Zukorlić smatra da je skoro izvjesno da će oni imati tri predstavnika u parlamentu.

izvor: republika.rs

Čitaj još:   FADIL I AJŠA Memišević, poslije izlaska iz BOLNICE, se nisu smjeli vratiti kući u VIŠEGRAD u danima RAMAZANA... (foto, video)
Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more