Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 12. jul 2020. godine…

Ovan ima problema s komunikacijom, Bik stremi ka ciljevima, Blizanci uredni, Raku zvjezde „idu na ruku“, Lav bezbrižan, Djevica trpi trzavice, Vaga u staloženoj atmosferi, Škorpija i Vodolija zaljubljene, Strijelac talentovan, Jarac letargičan, a Ribe pune entuzijazma. Ovo jednevni horoskop za 12.07.2020. godine.

OVAN

Vjerujete u bolju budućnost i spremni ste da date sve od sebe kako bi je i ostvarili. Možete da se nadate zanimljivim dešavanjima sa osobom koja vam se dopada. Slobodno pokažite svoja osjećanja. Problemi sa holesterolom.

BIK

Niste zadovoljni situacijom na poslu i polako počinjete da tragate za novim rješenjima i promenama. Sa voljenom osobom imate probleme i nerazumjevanje koje vas često prati. Provjeravajte krvni pritisak.

BLIZANCI

Pod velikim ste pritiskom na poslu i osjećat da vam to ni malo ne prija. Polako dolazi vreme da malo usporite. Partner vam je maksimalno posvećen i zadovoljni ste kada ste pored njega. Moguća je glavobolja.

RAK

Daćete sve od sebe kako biste mogli da napredujete. Uradićete sve da dođete do novih kontakata. Moguće je da postajete posesivni u odnosu sa osobom do koje vam je stalo i da vas ljubomora muči. Manji problemi sa bešikom.

LAV

Pokušajte da prihvatite dobronamjernu kritiku koja dođe do vas. Izbegavajte reagovanje iz bilo kakve sujete. Dolaze vam promjene na emotivnom polju u narednom periodu. Puni ste energije! Dobro se osjećate.

DJEVICA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas prilika za proširenje saradnje na ovom polju. Ako imate partnera odnos vam je generalno dobar i zadovoljni ste zbog toga. Povedite računa o želucu i varenju.

VAGA

Moguće je da ćete biti skloni tome da se sasvim nepromišljeno upustite u neke poslovne rizike. Vaša veza može da uđe u monotoniju što vas navodi na misao o prekidu. Vi volite avanture. Bolovi u predjelu vrata.

ŠKORPIJA

Veoma ste snalažljivi i posvećeni ste poslu. Možete da očekujete priliku za napredovanje uskoro. Upotrebite svoju maštu u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo i vaš odnos će postati zanimljiviji. Potrebam vam je odmor.

STRIJELAC

Niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Pred vama je period u kojem ćete razmišljati i o promjeni posla. Pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje i budite iskreni. Izbjegavajte cigarete i duvanski dim.

JARAC

Dolazi period koji bi mogao da vam donese brojne komplikacije na polju posla. Potrebno vam je mnogo vremena kako biste uspjeli da prebolite dešavanja iz prošlosti. Provjerite svoju dioptriju za svaki slučaj.

VODOLIJA

Dolazi period u kojem ćete biti spremni da na polju posla pravite drastičnije promjene i poteze kojima će mnogi biti šokirani. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas lijepo novo poznanstvo. Prijaće vam opuštanje sa prijateljima.

RIBE

Bićete zadovoljni onim što ste na poslovnom polju postigli. Pred vama je povoljan period za ovo polje. Novo poznanstvo na ovom planu u vama budi osjećaj entuzijazma i nade. Psihički ste preopterećeni.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

ALEKSANDAR Bogdanović: DPS na liniji politika koje promovišu demokratsku, progresivnu i ujedinjenu Evropu… (foto)

Demokratska partija socijalista (DPS) uvijek je na liniji politika koje promovišu demokratsku, progresivnu i ujedinjenu…

22 minute ago

BUDVA: Na vanredne lokalne izbore s novim licima, ali i bliskim rođacima… (foto)

Nova lica, mladi, stručni ljudi još neukaljanih biografija, visokoškolci, provjereni partijski aktivisti, te plemenski predstavnici-…

29 minuta ago

VELIKA Tragedija u Baru: Maloljetnik stradao od strujnog udara… (foto)

Baranin L. Ð. (17) stradao je u Baru, kod glavne željezničke stanice... BAR: Crna Gora,…

38 minuta ago

ŽELJKO Vukmirović: Otirači imaju bolju sudbinu… (foto)

Političari sa Zapada su ukapirali da će diletante iz crnogorske izvršne vlasti morati da vuku…

1 sat ago

SLAVKO Mandić: Naricaljka JELENE Karleuše i ALEKSANDRA Vučevića… (foto)

Dakle, nema Jelene u Podgorici, i to će svakako biti tema jedne od narednih skupštinskih…

2 sata ago

HARIS Džinović je Melini ispunjavao sve moguće želje, ali jedno nikako nije smjela! Evo šta nije dozvoljavao supruzi sve ove godine… (foto, video)

Pjevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina Džinović razveli su se nakon 22 godine ljubavi.…

2 sata ago

This website uses cookies.