IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Finale Zadruge: Evo zašto MENSUR važi za glavnog FAVORITA! (foto)

Od septembra kada je počela treća sezona Zadruge do danas, kada je veliko finale, put je bio dug i napokon ćemo saznati ko će sve odnijeti glavnu nagradu od 50.000 eura. Mensur Ajdarpašić sad je dečko koji se istakao već po samom ulasku, kroz samo obitavanje u rijalitiju, pobrao je simpatije gledaoca i danas važi jednog od najvećih favorita. Naročito je tako jer mnogi komentarišu kako ga je produkcija saplitala, pa to je upravo zato, ukoliko ne odnese pobjedu, gotovo da će ostati bez zarađenog novca.

Mensur se šest mjeseci borio sa vjetrenjačama i ušao u završnu fazu rijaliti programa kao glavni pretedent za osvajanje. Sportista je koji je svoju sportsku dvoranu zamijenio velelepnom rijaliti arenom u Šimanovcima.

Našao se u prostoru gdje se odvijaju drame i glumačke role. Za borbu u ringu vaspitavan je da igra fer, čisto i bez niskih udaraca. Ipak, u imaginarijumu je doživio da bude najstrašnije vrijeđan i osuđivan po svim osnovama. Njegov neizostavan temperament kvalifikovan je kao agresija, pokušavajući da se promijeni svijest naroda koji ga je za kratko vrijeme zavolio, jer se pokazao da je višestruko talentovan, bezuslovmo emotivan, neustrašiv i iskren momak.

Iako se čekao taj trenutak nepažnje da se oklizne i padne, on je došao do završnice. Mnogi vjeruju da će izaći kao pobjednik i po svemu sudeći njegova pobjeda je neminovna.

Čitaj još:   KOSANICA kod PLJEVALJA sa temperaturom od– 20,1 C stepeni, jutros najhladnije mjesto u Crnoj Gori... (foto)

Ukoliko je Mensur vaš favorit ispod se nalaze brojevi za glasanje: 

izvor: ekskluziva.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more