IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Srpski tinejdžer ubio policajku u Budvi… (foto i video)

Pomorsku nesreću se dogodila u moru kod Budve a u kojoj je poginula M. Š. (31), izazvao je maloljetni državljanin Srbije, nalazi su crnogorske policije…

BUDVA: Crna Gora, Crna Hronika,Putovanja, vijesti, nedelja, 12. VII 2020… 17: 55…  Srpski tinejdžer ubio policajku u Budvi… (foto i video)

Jahta srpskog državljanina udarila u barku, nastradala službenica policije..

M.Š. je preminula na licu mjesta i bila je službenica Uprave policije, bila je zaposlena u Sektoru kriminalističke policije.

Nesreća se dogodila između Školjića i Mogren plaže je i na otvorenom moru, kada je u barku udarila jahta kojom je upravljao maloljetnik M.S. (17). Oba plovila su se kretala od ostrva Sveti Nikola ka Jazu. A to sve se desilo nakon sudara, jahta je dugačka 12 metara je prepolovila barku od četri metra.

Nakon udara M.S. je pokušao da spasi M.Š, ali nažalost ista je stradala na mjestu preminula.

Niko od osam osoba koje su bile na jahti nije povređen, prenosi “Kurir”.

Jahta plovi pod američkom zastavom, a prema saznanjima vlasnik je državljanin Srbije čiji sin je upravljao plovilom. Za sada još nije za sada nije potvrđeno da li je M.S. imao pomorsku dozvolu, i sa kojom brzinom se kretao, što će se utvrditi tokom uviđaja.

Zbog sumnje da je, upravljajući jahtom, izazvao tešku nesreću se i desila na vodi, budvanska policija uhapsila je M.S. koji se tereti da je počinio i teško krivično djelo protiv bezbjednosti saobraćaja u sticaju s krivičnim delom izazivanje opšte opasnosti.

Čitaj još:   NOVAK Adžić: Padaju maske fabrikantima neistina, crnogorsko etničko i nacionalno ime iskaz identiteta Crnogoraca vjekovima... (foto)

Načelnik za nadzor i kontrolu pomorskog saobraćaja a to je u Upravi pomorske sigurnosti, Žarko Lukšić kazao je da je blizu mjesta nesreće na moru bilo i nekoliko ribarskih čamaca. Jednim od tih čamaca prevezeno je tijelo stradale žene do marine u Budvi.

“Danas je planirano vađenje potonule barke. Takođe, uradićemo plej bek, i na kamerama videti kako je došlo do ove pomorske nesreće”, kazao je Lukšić.

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more