IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Velika tragedija, kompletna porodica zavijena u crno, otac ukopao i drugog sina… (foto)

Audi “A6” kretao se magistralom iz pravca Novog Pazara prema Ribariću…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, ponedeljak…13.07. 2020…06: 55… NOVI PAZAR: Velika tragedija, kompletna porodica zavijena u crno, otac ukopao i drugog sina… (foto)

Demir Smajović (22), Almir Sulejmanović (24) i Džamil Nuradinović (23) su nastradali , dok se Džan D. (26) bori za život nakon što su se dva automobila sudarila u Novom Pazaru.

Puna četiri sata su u noći između subote i nedelje novopazarski su sa velikim naporima vatrogasci- spasioci, poslije udesa su na magistrali Novi Pazar – Ribariće, sekli i rastavljali dva automobila kako bi iz njih izvadili trojicu poginulih momaka iz ovog grada i još četvoricu teže i lakše povređenih!

U jezivom sudaru “audija A6” i “opel astre” poginuli su Demir Smajović (22), koji bio za volanom “audija”, kao i Almir Sulejamović i Džamil Nuradinović (23), koji su bili u “opelu”. Džan D. (26), koji je bio u “audiju”, bori se život u KC Kragujevac, dok su teže povrede zadobila još trojica mladića.

Audi “A6” kretao se magistralom iz pravca Novog Pazara ka Ribariću.

– U blagoj desnoj krivini u naselju Lukare “audi” je, po svemu sudeći, izašao iz svoje trake i svom silinom udario u “opel”. Poginuli Smajović je sa još trojicom mladića navodno krenuo u Ribariće da tuga bude veća nekim prijateljima odnese vizire, dok su se trojica mladića iz tog “opela” kretala ka Pazaru – kaže izvor blizak istrazi.

Prema riječima izvora, na samo mijesto nesreće došao je i otac poginulog Smajovića.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: OŠTRA REAKCIJA "Ti Abazoviću rušiš evropski put, ispunjavaš snove Vučića i Dodika o 'srpskom svetu'..." (foto)

– Kukao je iz glasa kad je shvatio da je njegov sin stradao, a onda je i on počeo da se raspituje ko je još poginuo u udesu, nije prestajao da plače – pričao je juče jedan od očevidaca. Scena na licu mjesta i juče je bila stravična. Izgužvana hauba “opel astre”, razbacani viziri, ali i kao polomljeni branici, svuda okolo prosuto ulje i na jednom mjestu veliki sklop zupčanika iz menjača jednog od automobila svedočili su o silini sudara.

Video sam Demira možda pola sata prije samog e udesa. Rekao mi je da oni idu do Ribarića da se provozaju. Bili su raspoloženi, nasmejani. Umalo i ja nisam krenuo sa njima. Pola sata poslije ponoći otvorim internet, vidim ja vjesti, Demir i još neki momci izginuli. Zovem jednog prijatelja koji je bio sa Demirom- ne javlja se, zovem drugog- nedostupan. U trenutku sam pomislio da su svi stradali- ispričao je prijatelj poginulog Demira.

Ispred kuće Smajovića u centru Novog Pazara bilo je mnogo ljudi koji su i dolazili da izraze saučešće nesrećnom ocu. Demir je, pričali su juče u gradu, bio divan mladić, sa ocem je od malih nogu radio u prodavnici i na pijaci, imali su svoju proizvodnju kesa.

Čitaj još:   VELIKA POLICIJSKA AKCIJA U PAZARU, TUTINU I SJENICI! Zaplenjeni narkotici i oružje...

– Kako shvatiti da Demira više nema, koja teška sudbina- rekao je i prijatelj porodice.

Komšije, rođaci i prijatelji juče su dolazili ispred njihove kuće porodice Nuradinović. Neki mladići i djevojke stajali su na ulici ispred i plakali. Almir Sulejmanović radio je u rodnom gradu kao konobar.

izvor agencije

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more