IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVAK ĐOKOVIĆ U SARAJEVU: Dovodi svjetski jet- set, IMA I POSLOVNE PLANOVE… (foto + video)

Đoković se uskoro vraća u Visoko, a uskoro ćemo o zajedničkim planovima napraviti i konferenciju za štampu, kazao je Semir Osmanagić…

SARAJEVO: Regija, Sport, tenis, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda… 15. 07. 2020…00: 55…NOVAK ĐOKOVIĆ U SARAJEVU: Dovodi svjetski jet-set, IMA I POSLOVNE PLANOVE… (foto + video)

Drugog dana posjete arheološkom parku Bosanska piramida sunca u gradu Visokom i BiH najbolji teniser svijeta Novak Đoković obišao je nove lokacije velikog kompleksa. U stopu ga je pratio Semir Osmanagić, koji je i u Novaka Đokovića stao pred kamere.

Osmanagić je kazao kako je ovo period kada gradimo ne samo jedno nego i obostrano”međusobno povjerenje”.

 “Ideja je da u budućnosti, kroz jednu dugoročnu saradnju, i to Novak Đoković ovdje u Visoko, u Bosnu i Hercegovinu dovodi ljude velikog kalibra iz svijeta sporta, nauke, umjetnosti, muzike, filma itd”, istakao je Osmanagić te dodao kako ćemo u budućnosti i od samog Đokovića imati priliku da čujemo više u vezi sa ovom idejom.

Čitaj još:   DAVOR DRAGIČEVIĆ: "Osnivamo stranku, imamo kandidata za Banja Luku..."

Osnivač fondacije “Arheološki park Bosanska piramida Sunca” prvo i otkrio je kako će srbijanski teniser uskoro ponovo posjetiti Visoko.

Novak Đoković se uskoro vraća u Visoko, a uskoro ćemo o zajedničkim planovima napraviti i konferenciju za štampu, kazao za medije Semir Osmanagić.

Đoković i danas, kao što je to bilo slučaj i u ponedjeljak, nije htio stati i pred novinare. Najbolji teniser svijeta u srijedu završava posjetu BiH…

izvor iBalkan.net / agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more