IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

REMONTOVALA SE: Pobjednica “Zadruge 3” promijenila lični opis, više ne liči na sebe! (foto i video)

Bila je nezadovoljna svojim licem, botoks koji je imala od ranije potpuno joj je pao, kao i tonus kože…

BEOGRAD: Regija, recepti, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak…16: 06. 2020…22: 50… REMONTOVALA SE: Pobjednica “Zadruge 3” promijenila lični opis, više ne liči na sebe! (foto)

Jedino joj falio odlazak kod estetskog hirurga!!!

Čim je napustila imanje u Šimanovcima i podigla novac prvo je od osvojene nagrade, uputila se u poznatu polikliniku, gdje je uradila potpuni remont i lica, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Iva je bila nezadovoljna svojim licem. Botoks koji je imala odranije ali i potpuno joj je pao, kao i tonus kože. Dobila je podbradak, naboralo se i joj čelo i čim je izašla iz „Zadruge“, potražila je najbolju kliniku gdje bi mogla da riješi svoje probleme- ispričao je za „Alo!“ izvor blizak ali i ovogodišnjoj pobjednici.

Kako nam je još rekao, u pomoć joj je pritekla Sanja Stanković, koja ju je odvela kod svoje doktorke, a nakon nekoliko sati provedenih prvo i na klinici, Grgurićeva je dobila potpuno novi, neprepoznatljivi izgled.,,

Uradili su joj potpunu rekonstrukciju lica iliti remodelaciju, takozvano je i konturisanje. Napunili su joj jagodice hijaluronom, istim filerom su joj se i ispravili nos i dodali izvijesnu količinu u bradu, čime joj izdužili prvo lice. Takođe, stavili su joj botoks u čelo i oko očiju, pa sada više nema nijednu ni boru- ispričao je izvor za „Alo!“.

Da pobjednica „Zadruge 3“ nije usamljena u odluci da dobijeni dio novca iz rijalitija uloži u estetske intervencije, dokazali su i njeni cimeri koji su prije nje učinili isto to. Stanija Dobrojević popunjavala je jagodice i iskosila oči, Ana Korać je na svom licu uradila bukvalno sve što je mogla, baš kao i njen vjerenik David Dragojević, koji je sebe častio botoksom i tim vampirskim tretmanom.

Čitaj još:   MEDIJI IZ CRNE GORE: "Andrej Nikolaidis u Engleskoj nagrađivan, u Herceg Novom se spremaju da ga "spale"... (foto)

Iva je bila prezadovoljna svojim novim izgledom, a posebno zbog ali i od same činjenice da su ove intervencije bezbolne, a rezultati odmah vidljivi. Takođe, izbegla je odlazak pod nož.

Iva je imala komplikacije zbog operacije vilice koju je ranije radila prvo i u Turskoj, zbog čega je dobila jaku infekciju, pa se nakon toga plašila da ide i pod nož i tako sređuje nedostatke. Upravo iz tog razloga odlučila se za sve pa i nehirurške tretmane, pa je brzo i bezbolno došla do efekta koji je želela, a za znatno manju količinu novca- ispričao je izvor za „Alo!“ i dodao:

– Iako nije pitala za cijenu pošto joj se odraz u ogledalu veoma dopao, dobila je veliki popust jer ju je dovela Matorina bivša djevojka Sanja Stanković- kaže izvor iz medija.

Nakon samo nekoliko sati od pomenutih intervencija, Grgurićeva se uputila i u studio „Amidži šoua“, gdje je gostovala prije dva dana.

Čitaj još:   Protesti zbog ubistva crnca Georgea Floyda: U SAD u 40 američkih gradova policijski sat... (foto i video)

Njen potpuno novi i osvježeni izgled svi su prokomentarisali kao sve je to pametno uloženi novac…

izvor ali.rs 

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more