IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA DO NEBA: Pronađena mrtva svjetska prvakinja u umjetničkom klizanju… (foto + video)

Rođena je u Rusiji, ali je 2016. stekla australsko državljanstvo i takmičila se i pod zastavom Australije…

MOSKVA: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelkja, 19:07. 2020 … 08: 55…TUGA DO NEBA: Pronađena mrtva svjetska prvakinja u umjetničkom klizanju… (foto + video)

Imala je svega 20 godina

Ekaterina Alexandrovskaya, otišla je prerano a bila je juniorska prvakinja svijeta u umjetničkom klizanju pronađena je mrtva u Moskvi. 

Prvi rezutlati policijske istrage pokazuju da je Alexandrovskaya, koja inače nastupala pod australskom zastavom, izvršila samoubistvo…

Ruskinja je ranije nastupala za reprezentaciju svoje zemlje u kojoj je rođena, ali je prije četiri godine odlučila da se takmiči za Australiju u paru sa Harleyom Winsdorom. Njih dvoje su 2017.godine skupa postali juniorski prvaci svijeta.

Neimoenovani izvor iz policije je za rusku agenciju TAS otkrio kako je tijelo pronađeno u blizini njene kuće u Moskvi.

Čitaj još:   TUGA DO NEBA: Otkrivena spomen ploču na munari izgrađenoj u milost ubijenog Dženana Memića... (foto i video)

Ruski mediji pišu je dvostruka prvakinja Australije iz 2017. i 2019. god i ranije pokušala izvršiti samoubistvo zbog pretrpljenje fizičke povrede.

Vijest je objavila u subotu ruska državna novinska agencija Tass pozivajući se na neimenovane izvore. Međutim, moskovska policija još nije potvrdila ovu informaciju…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more