IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nećete vjerovati, odbrani glumca Bane Vidaković: “DROGU KORISTIM…” (foto)

Glumac je kratko rekao da je živ i zdrav, ali da ne želi dalje da komentariše …

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, vijesti, utorak,21: 07.20 20…00: 20… Nećete vjerovati, odbrani glumca Bane Vidaković: “DROGU KORISTIM…” (foto)

Glumac Branko Vidaković (61) uhapšen je u Beogradu zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet drogu, na saslušanju je tvrdio da nije diler, već da se tog dana našao u kolima muzičara I. M, jer ga je on platio da mu pravi društvo.

Poznati “kursadžija” izjavio da je pristao da za novac sa I. M. ide i na drugi kraj grada, iako je znao da on diluje.Heroin u maski

Policija je prije tri dana zaustavila auto u kom su bili glumac i njegov prijatelj. Kada je shvatio da će biti otkriveni, I. M. pokušao je da prvo pobjegne i tada je udario u drugi automobil. Tokom pretresa, nađeno je više od 30 grama heroina, a muzičar je drogu pokušao navodno da sakrije u svojoj hirurškoj maski.

Poznati glumac potvrdio je da svakodnevno konzumira heroin, kao i da ga je nabavljao od I. M.

– Ispričao je da se poznaju dugo, jer je drugi osumnjičeni muzičar. Rekao je da je I. M. dolazio kod njega u iznajmljenu kuću i da je donio vagice, koje je policija tu i našla, da bi mijerio drogu koju mu je davao da koristi- i dodaje:

– Drogu koristim svakodnevno, moja je, ali nisam je prodavao – rekao je Bane.

Tokom kratkog saslušanja Vidaković je molio da mu ne bude određen bilo koji pritvor, “jer ima posla”.

Čitaj još:   NAPAD U DŽAMIJI TOKOM KLANJANJA BAJRAM- NAMAZA: Nožem pokušao ubiti predsjednika države... (foto i video)

– Počeo sam da snimam seriju i moram da se pojavim na snimanju. To mi je mnogo važno, u lošoj sam materijalnoj situaciji, treba mi da bi nešto da zaradim – rekao je navodno...

Više tužilaštvo Vidakovića i I. M. tereti da zajedno neovlašćeno proizvodili i stavljali u promet drogu.

– Sudija za prethodni postupak odredio je pritvor I. M. kako ne bi ponovio to krivično djelo- potvrđeno je iz Višeg suda.

U saopštenju suda navodi se i da za Vidakovića tužilaštvo nije predložilo ni određivanje pritvora. – Vidaković je osuđivan i ranije.

Saša Pantić, tvorac “Kursadžija”

– Vjerujem da to nije uradio – Baneta znam dugo kao velikog protivnika svih vrsta dilovanja i vjerujem da to nije uradio. On je vrhunski glumac i veliki čovjek. Povjerio bih mu svoju djecu da ih vodi na more koliko mu vijerujem, pod uslovom da ima para- rekao je Pantić.

Jelena Tinska… 

Glumica i balerina: Bane je profesionalac – Veoma volim Baneta Vidakovića, s njim sam radila nekoliko puta. Snimali smo film u Pragu, igrali u pozorištu zajedno, skoro mi je bio gost u emisiji. On nikada nije došao na snimanje ili na predstavu pod dejstvom bilo čega. Profesionalac je. Šta nekoga boli k**** da li on konzumira drogu ako time ne ugrožava nikog…

Čitaj još:   FASCINANTAN PRIZOR: JELENI i KOŠUTE uživaju u večeri u NP Biogradska gora... (foto, video)

Živ sam i zdrav…

Glumac je juče kratko rekao da je živ i zdrav, ali da ne želi dalje da bilo šta komentariše. Međutim, na Fejsbuku je napisao”da je u pitanju nameštaljka”.

– Djeca su mi, Bogu hvala, dovoljno velika i znaju sve o tati šta valja i šta ne valja. Tako da se nisam čak ni mnogo iznervirao – napisao je Vidaković...

izvor srbijadanas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more