IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HABERI SA BOSFORA: Adem Ljajić POBJEDIO koronu “orlovi” mu spremili NEPRIJATNO iznenađenje! (foto i video)

Fudbaler Bešiktaša Adem Ljajić rođen u Paazaru bio je na spisku osmerice prvotimaca crno- bijelih orlova iz Istanbula, koji su nedavno bili zaraženi sa koronavirusom!

ISTANBUL: Svijet, Sport, fudbal, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 22.07.2020… 09: 12… HABERI SA BOSFORA: Adem Ljajić POBJEDIO koronu “orlovi” mu spremili NEPRIJATNO iznenađenje! (foto i video)

Iako su se imena, osim predsjednika Ahmeta Nura Sebija i napadača Buraka Yilmaza, držala strogo u tajnosti od javnosti, dok su ovih dana turski mediji otkrili da je bivši igrač Partizana koji je rođen u Sandžaku u Novom Pazaru bio među zaraženima i da je u međuvremenu dobio negativan test.

Mediji u Turskoj kojim primada regionalni portal iBalkan.net prenosi se da je Admd Ljajić negativan test proslavio uz večeru sa djevojkom i prijateljima, ali istovremeno navode da vezista blizu odlaska iz grada Istanbula, odnosno, da Bešiktaš spreman da dovede bh zmaja Amera Gojaka iz Dinama kao njegovu zamjenu.

Trener Sergen Yalcin je izjavio da je Bešiktašu potrebno osam do 10 novih igrača…

Čitaj još:   KAKAV OTAC– TAKVA KĆI: MILE Dodik brutalno napao ŽELJKA Komšića, nakon uvreda Gorice usijale se društvene mreže… (foto)

Adem Ljajić je navodno stavljen na transfer listi i zbog velikih finansijskih primanja. 

Moramo vas podsjetimo, Ljajić je iznimno popularam među stanbolskim “orlovima” sa Dolmabahče saraya i da je ove sezone postigao sedam golova i isto toliko asistencija na 29 mečeva…

Prvenstvo u Super ligi nacionalnog prvenstva Tursje se bliži kraju i XXXIV redovno kolo se završava ovog predstojećeg vikenda…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more