IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 29. jul 2020. godine

Ovan sarkastičan, Bika muči stres, Blizanci raspoloženi za svađu, Rak napet, Lav komotan, Djevica želi avanturu sa Škorpijom, Vaga puna entuzijazma, Strijelac pod tenzijom, Jarac se super osjeća, Vodoliji treba predah, a Ribe žele više. Ovo je horoskop za 29. jul 2020. godine.

OVAN

Posao vas opterećuje i niste sigurni kako da se postavite. Želite da riješite probleme. Moguće je da vam nije lako da priznate svoja osjećanja jer imate utisak da vas partner ne gleda istim očima kao i prije. Povedite računa o unosu tečnosti.

BIK

Potrudite se da budete ažurni, da radite na koncetraciji i na tome da poslovi budu na svom mjestu. Želite da se potrudite da poboljšate komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Raspoloženje vam oscilira.

BLIZANCI

Nemate nikakve brige i posao vam ide u jako dobrom smjeru. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Moguće je da vam se dopada osoba sa kojom ste i ranije imali zanimljivu komunikaciju. Zdravlje vam ide na bolje.

RAK

Imate dosta poslovnih problema koji vas opterećuju i često imate utisak da ne možete sami sa tim da se izborite. Sa partnerom polako dolazite do zaključka da bi bilo najbolje da napravite neku pauzu u vezi. Moguća je pojava iritacija.

LAV

Biće vam potrebno puno vremena kako bi na polju posla resili probleme koje imate. Moguće je da ćete biti skloni konfliktima sa voljenom osobom zbog nezadovoljstva koje osjećate. Pod stresom ste.

Čitaj još:   DRITAN NA POKLON DOBIO ŠAJKAČU I ŠLJIVOVICU SA LIKOM DRAŽE

DJEVICA

Potrebno je da pokažete da možete da se aktivirate na polju posla. Nemojte da pokazujete ljenjost i nezainteresovanost. Moguće su nagle promjene kada je u pitanju ljubav. Pred vama je prekid veze. Povedite računa o desnima.

VAGA

Potpuno ste mirni i staloženi i lako ćete riješiti probleme koje budete imali na polju posla. Moguće je da voljena osoba pokazuje posesivnost. Ne dopada vam se to, imate potrebu za većom slobodom. Skloni ste infekcijama.

ŠKORPIJA

Moguće je dana polju posla imate teškoće koje ne možete da riješite tako lako. Moguće je da sa voljenom osobom imate krizu koja ne može lako da se prevaziđe. Vi osjećate da ste spremni za prekid. Osjetljiv urogenitalni trakt.

STRIJELAC

Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete na poslovnom polju ostvariti značajnije napredovanje. Niste sigurni kako da se postavite na polju ljubavi. Nije vam lako da protumačite namjere druge strane. Skloni ste alergijama.

JARAC

Biće vam potrebno mnogo vremena da na polju posla donesete konačne odluke o promjeni radnog mjesta. Vrşjeme je da razmislite o tome kakve promjene želite sa voljenom osobom i da li želite brak. Problemi sa stomakom

VODOLIJA

Nećete uspjeti da ostvarite sve svoje planove danas. Nije vam baš pretjerano povoljan dan za posao. Sa voljenom osobom imate priliku da izgladite probleme koje ste imali do sada. Problemi sa očima

Čitaj još:   PLOVI PATKA, PLOVI GUSKA...: Turci osvajaju i Jadransko more

RIBE

Očekuje vas dan u kojem ćete imati mnogo poslovnih obaveza. Na vrijeme se pripremite da se posvetite poslu više. Voljena osoba će vam pokazati da joj je potrebno neko vrijeme da odluči šta želi od veze. Nemate probleme sa zdravljem.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more