IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POSLIJE LIKVIDACIJE SLIKE LAŽNIH PASOŠA: Imena koja su odabrali Alan i Damir nisu slučajna kao ni to što su slovenačka! (foto i video)

Alan Kožar i Damir Hadžić, koji su likvidirani na Krfu, putovali su kroz niz zemalja koristeći lažne slovenačke pasoše…

KRF: Svijet, Crna Hronika, Putovanje, vijesti, utorak, 28. 07…2020 …09: 42 …POSLIJE LIKVIDACIJE SLIKE LAŽNIH PASOŠA: Imena koja su odabrali Alan i Damir nisu slučajna kao ni to što su slovenačka! (foto i video)

Desne ruke škaljaraca neometano prelazili granice više ne samo evropskih zemalja, išle u Antaliju, pa u Grčku, a da niko nije ni primjetio da je riječ o falsifikatima, očigledno izuzetne izrade.

U skladu sa pasošem, dvojac je osmislio vijerodostojna ne samo imena za tu nekadašnju SFRJ republiku. 

DAMIR Hadžić je koristio ime Martin Pospišek, a Kožar Robert Bitenc. Njih su dvojica za Kotorane navodno i ubijali. Podsjetimo, grčka policija je u vili na Krfu a u toku uviđaja pronašla 11.500 eura i municiju.

Čitaj još:   AIDA Ćorović nakon presude u BEOGRADU: Spremna sam otići u zatvor... (foto, video)

Nije čudo što je dvojac falsifikovao slovenačke pasoše. Osim što je riječ o članici EU, Slovenija je jedna od rijetkih zemalja na svijetu i EU a da je i članica čijim građanima nisu potrebne vize za mnoge gotovo i za prekookeanske destinacije, uključujući i Sjedinjene Države!

(Kurir.rs/Twitter)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more