IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: POGINULO ČETVERO MLADIH, najstariji imao 20 godina

U noći na četvrtak, u Starim Mikanovcima kod Vinkovaca dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginulo četvero mladih ljudi, javlja policija.

– Devetnaestogodišnji vozač je zbog prebrze vožnje izgubio kontrolu nad automobilom Audi đakovačkih registracijskih oznaka. Sletio je s kolnika i udario u obiteljsku kuću. Od siline udara, 19-godišnji vozač, 18-godišnja suvozačica te 18-godišnji putnik i 20-godišnji putnik na stražnjem sjedištu poginuli su na mjestu prometne nesreće – kažu iz policije.

Novinari portala 24sata.hr pričali su s Josipom Pavoševom, zapovjednikom Dobrovoljnog vatrogasnog društva Stari Mikanovci, koji je među prvima stigao na teren.

– Bio sam tu prisutan. Dobio sam dojavu u 1.30 sati da je saobraćajka. Mislio da sam je to obična nesreća i da treba nekoga izvući, nisam tad imao prave informacije. Izašao sam sa tri čovjeka i kad smo došli ovamo i vidjeli što je, čekali smo državnog odvjetnika i policiju. Potom smo pozvali još ljudi. Ovdje smo zatekli automobil zabijen u kuću – priča Pavošev.

Čitaj još:   TEŠKA NESREĆA NA IBARSKOJ: Lančani sudar kamiona, kombija i automobila, ima stradalih i ozlijeđenih... (foto)

– Vidjeli smo čuda neviđena, nisam takvo nešto vidio u životu, četvero mladih unutra. Aktivirani su bili zračni jastuci, ali nije im bilo pomoći. Istog momenta su nastradali – priča vatrogasni zapovjednik.

Dodaje kako je i svašta vidio i prošao u ratu, ali ovakvo nešto još nije doživio.

– Pogledajte kako ovuda svi voze, ne staju i jure sto na sat. Bilo je tu već tri-četiri nesreće, ali nikad nešto ovakvo. Poručio bih svima mladima i njihovim roditeljima, pazite se. Roditelji, ne dajte im takve, jake automobile i nek’ smire svoje ambicije za brzom vožnjom – apelira Pavošev kako se nikad više ne bi ponovila ovakva stravična nesreća.

Četvero mladih sinoć je, kako neslužbeno doznaje “Glas Slavonije”, bilo u kafiću u Vrbici. Nakon zatvaranja, krenuli su u susjedne Stare Mikanovce, a usput su djevojku iz tog sela htjeli povesti kući. Sjeli su u Audi koji je vozio 19-godišnji mladić i odmah su krenuli velikom brzinom.

Čitaj još:   STRAVIČNA TRAGEDIJA: DVA BRATA POGINULA NA LICU MJESTA

izvor: agencije

ISTANBUL: Putnički voz izletio iz šina, 24 stradalih i 124 povrijedjenih…

Kontinuirano raste broj osoba smrtno stradalih osobe i povrijeđenih u Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

HAOS Hrvatski branitelji zabranili Bajagi da održi koncert…

Na ovogodišnjim "Danima piva" u Karlovcu trebalo je da nastupi Read more