TUŽNA VIJEST: Preminuo biznismen Almer Hašimbegović- UGLEDNI SANDŽAKLIJA U BIH… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Na Klinici za plućne bolesti Podhrastovi od posljedica koronavirusa u 51. godini preminuo je biznismen Almer Hašimbegović, koji je bio dugogodišnji menadžer SEB grupe za BiH, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju.

Brojni prijatelji i kolege na društvenim mrežama opraštaju se od Almera Hašimbegovića.

Svi koji su ga poznavali ističu da je bio omiljen među kolegama i poslovnim partnerima, ali i muzičarima, pjevačima, sportistima, glumcima… Uvijek je zračio pozitivnom energijom i u najtežim trenucima njegovo lice krasio je osmijeh.

Srčanost se osjetila u svakom njegovom gestu i svemu što je radio. Bio je veliki profesionalac u svom poslu i zagriženi nogometni fan. Iskreno je navijao i bodrio nogometnu reprezentaciju BiH širom planete. Bio je veliki humanista, nije propuštao da se uključi u humanitarne akcije širom Bosne i Hercegovine.

– Danas nas je, nažalost, napustio Almer Hašimbegović, veliki čovjek i veliki patriota. Moja malenkost je dosta puta imala priliku i čast razgovarati s tim divnim čovjekom. Našli smo se na velikoj ljubavi prema Bosni i Hercegovini i reprezentaciji s kojom smo se radovali i tugovali. Život, nažalost, donosi i ovakve gubitke – napisao je sportski komentator Marjan Mijajlović na svom profilu na Facebooku opraštajući se od Hašimbegovića.

Čitaj još:   Francuski predsjednik se obraća naciji: Da li će mu ŽUTI PRSLUCI vijerovati?

Iza sebe je ostavio suprugu Džaninu i kćerke Eminu i Ajšu. 

Dženaza Almeru Hašimbegoviću bit će klanjana u ponedjeljak na mezarju Grličića brdo u 17.15 sati.

izvor: avaz.ba

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});