IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVE VUČKOVE LAŽI:”Novi stan za 380 eura po kvadratu …” (foto i video)

Najodgovorniji Aleksandar Vučić njegova svita jave se mediji koji će svakog dana podsjećati na laži predsjednika Srbije, ovo je drugi dio…

BEOGRAD: Srbija, Ekonomija, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, 03. 08. 2020 … 22: 51… SVE VUČKOVE LAŽI:”Novi stan za 380 eura po kvadratu …” (foto i video)

Srbija je ponižena, svakim trenutkom je u sve većem glibu, svijetlo u tunelu se (još) ne vidi. U našoj zemlji je sve pretvoreno u laž, onaj ko je spreman da obmanjuje i vara, dobro prolazi, ostalima – šta Bog da. A za takvu situacijiu u zemlji su najodgovorniji Aleksandar Vučić i njegova svita. Direktno će se svakog dana podsjećati na laži predsjednika Srbije. Danas je drugi dio…Vučićevo neispunjeno obećanje FOTO: PrintscreenVučićevo neispunjeno obećanje FOTO: Printscreen

U nedelju ste imali priliku da čitate o njegovoj laži da će ubica pevačice Jelene Marjanović biti uhapšen za 48 sati, što je izjavio 21. aprila 2016. godine, tri dana pred izbore. To njegovo obećanje, naravno, nije ni to ispunjeno, baš kao ni mnoga druga.

Drugo obećanje Aleksandra Vučića koje nije ispunjeno datira 9. maja 2014. godine, kada je bombastično, kako samo on to umije, lupio da će građani če moći da kupe jeftine stanove, i to za 380 eura po kvadratu.

Čitaj još:   NOVI PAZAR- SLAVI POBJEDU Redžepa Tajipa ERDOGANA: Sirene i baklje na ulicama, Turska ide u drugi krug! (foto, video)

– Prve stanove bismo mogli da završimo krajem 2015. godine, oni bili bili su građeni na periferijama Beograda,Novog Sada,Kragujevca, Niša, Zrenjanina, Kikinde, Kraljeva, Kruševca… Novi stan za 380 evra po kvadratu – rekao je tada Vučić za “Blic”.

Ispod bombastičnog naslova u ovom listu je obelodanjeno da bi za stan od 80 metara kvadratnih trebalo izdvojiti 31.000 eura, rata za taj stan bila bi i iznosila 130 eura i bio bi otplaćivan 30 godina.

Ovo je Vučić ispalio 2014. godine, a kakva je danas situacija?

Da li zaista kvadrat stana na periferiji Beograda košta 380 eura po kvadratu ?

Naravno da ne. Primera radi, za stan od 55 kvadrata na Kanarevom brdu, što je svakako periferija Beograda, potrebno je izdvojiti 43.900 eura, što je mnogo skuplje od Vučićevih 380 eura po kvadratu.

Dakle, cijene na periferiji se kreću od 800 eura, pa na gore, što je svakako duplo skuplje od onoga što je tadašnji premijer, a sadašnji predsjednik tada i obećao…

Čitaj još:   Podignuta OPTUŽNICA: Košarkaš optužen, prijeti mu višegodišnja ROBIJA! (foto i video)

izvor Direktno.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more