IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Partizan pao u Novom Pazaru:„Razočaravajuće, tužno i ružno“ za trenera crno- bijelih… (foto i video)

Fudbaleri Novog Pazara napravili su veliko iznenađenje već u drugom kolu Superlige Srbije i savladali Partizan sa 3:2 domaći, koji se posle nekoliko godina vratio u elitni rang, bili su bolji u jednoj “ludoj utakmici” u kojoj je viđeno mnoštvo preokreta…

NOVI PAZAR: Srbija, Sport, fudbal, Putovanja, vijesti, srijeda, vijesti, 05. 08. 2020…19: 51…Partizan pao u Novom Pazaru:„Razočaravajuće, tužno i ružno za trenera crno- bijelih… (foto i video)

Utakmica na stadionu u Novom Pazaru igrana je pred praznim tribinama, ali je domaći sastav imao podršku, pošto je desetak pristalica došlo na krov i odatle navijalo.

Partizan je očekivano krenuo ofanzivnije, pokušavao na početku preko Umara Sadika, ali je od samog starta golman domaćih Marko Drobnjak najavio da će imati sjajan dan.

U 21. minutu sudija Novak Simović je poslije jednog kontranapada dosudio penal za Novi Pazar, nakon što je Saša Zdjelar oborio Semira Hadžibulića. Odgovornost je preuzeo Nikola Nedeljković i zatresao mrežu Partizana.

Četiri minuta kasnije Uroš Vitas imao stotopostonu šansu da izjednači, ali je Drobnjak još jednom zablistao i Pazaru sačuvao minimalac prvo i na poluvremenu.

Iako je prvo bilo veoma sadržajno, ne može da se mijeri sa drugim dijelom igre i poluvremenom, u kojem je domaći tim preko Branislava Tomića prvo propustio velike šanse da duplira prednost.

To je Partizan iskoristio da pojača pritisak i za 11 minuta dođe do potpunog preokreta – prvo je Sejduba Suma izjednačio nakon karambola u kaznenom prostoru, da bi onda i Takuma Asano krunisao lijep i brz kontranapad i to i po lijevoj strani.

Tada se činilo da je sudbina meča u rukama Miloševićevih igrača, ali im je ona isklizla nekoliko trenutaka kasnije.

Čitaj još:   Poznato mjesto i vrijeme klanjana dženaze dr Rizvana Halilovića... (foto i video)

Sise je upisao prvu asistenciju kada je dodao do rezerviste Nemanje Perića a koji preciznim udarcem pogađa donji levi ugao za 2:2.

Opet su crno-bijeli krenuli ofanzivno, novi šamar dobili su u 78. minutu. a, veliku je grešku napravio kapiten Bojan Ostojić, lopta je došla do Resića na petercu, on je šutirao, pogodio Miletića i ona je završila u mreži.

Prava “ludnica” na praznom stadionu u Novom Pazaru, koji je do kraja uspeo da sačuva prednost. Đorđe Ivanović je pogodio prečku i time je otišla poslednja šansa Partizana, koji ostaje na tri boda, koliko ima i današnji rival.

Ostaće bijesni navijači Partizana. Ljut i i Savo Milošević. Ispod svakog je po njemu na nivou igraju crno- bijeli na početku nove sezone, nekako su se pa i iščuipali u Kruševcu minulog vikenda (3:1), ali ih je u Novom Pazaru danas sačekao motivisan i ne toliko fudbalski pismen rival, ali ih je takav– oborio.

Prije svega, vrlo sam razočaran u neke stvari. Ako budem nastavio ovo da radim, moraće neke stvari da se mijenjaju. Biće priče ovih dana. Ovo je razočaravajuće. I tužno od nekih igrača“, poručio je Milošević.

Linglong Superliga II kolo:

Novi Pazar – Partizan 3:2 (1:0)
(Nedeljković 22p, Perić 73, Miletić ag78 – Suma 59, Asano 70)

STRELCI: Nedeljković u 22. minutu iz penala, Perić u 73, Miletić (autogol) u 78. minutu za Novi Pazar, Suma u 59, Asano u 70. minutu za Partizan. Stadion: Gradski. Igrano bez prisustva publike. Sudija: Novak Simović (Lovćenac) 7.

Čitaj još:   DOK POPIJETE KAFU, SRBIJU JE VEĆ NAPUSTILA JEDNA OSOBA: Za 1 dan ode 140, za godinu dana CIFRA JE JEZIVA

NOVI PAZAR: Drobnjak 8 – Sise 7,5, Vukajlović 7, Kurdić 6,5, Nedeljković 7 (od 83. Zimonjić -) – Delimeđac 6,5, Kovačević 7, Tomić 6, Kecap 6,5 (od 55. Resić ) – Dragutinović 7, Hadžibulić 7 (od 65. Perić -).

PARTIZAN: Popović 5 – Miletić 5,5, Ostojić 5, Vitas 5, Urošević 6 – Zdjelar 6, Natho 6 (od 71. Pavlović -) – F. Stevanović 5,5 (od 46. Čolić 6,5 ), Suma 7 (od 77. Ivanović -), Asano 6,5 (od 85. Matić -) – Sadik 6,5.

Igrač utakmice: Marko Drobnjak (Novi Pazar)

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more