IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OVA Tri horoskopska znaka su ona s kojima prijateljstvo traje za cio život… (foto)

U tom pogledu oni sa svojim prijateljima funkcionišu kao i sa rodbinom ali i naprosto u jako malo situacija dolaze do razdvajanja…

ISTANBUL: Regija, recepti, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 09 08.20 20…11: 59… OVA Tri horoskopska znaka su ona s kojima prijateljstvo traje za cio život… (foto)

Ako je makar jedan vaš prijatelj on i rođen u nekom od ova tri horoskopska znaka- vi ste srećnici!!!

Rak

Rak je veoma vjerna osoba i kao emotivni partner, ali još i više kao prijatelj. Ponekada je teško zamisliti situaciju u kojoj Rak raskida svoje prijateljstvo. To se dešava jako retko da može da se kaže da je gotovo nikad. Oni su jako teško stupaju u prijateljsva, dosta dugo posmatraju svog potencijalnog a to ke prijatelja, jer su veoma nepovjerljivi, ali u toj procjeni retko grese i svoje prijateljsko poverenje poklone bas onome kome i treba da poklone. U tom pogledu oni sa svojim prijateljima funkcionišu kao i sa rodbinom i naprosto u jako malo situacija dolaze do razdvajanja. Čak i kada se razdvoje silom li prilika, jako retko prekidaju kontakt.

Djevica

Djevice, ma koliko djelovale uobraženo, one zapravo predstavljaju osobe za koje su najiskrenije prema svojim prijateljima. Kada nekog svi i smatraju ga prijateljem, govore mu sve, ne odaju tajne i jednostavno ne dozvoljavaju da se bilo šta dogodi po nekom lošijem principu. One su spremne da mnogo od toga pretrpe da bi prijateljstvo opstalo, iako ponekada mogu da budu stroge ili čak surove prema svom prijatelju. Na kraju krajeva, njihovi prijatelji su i njihove kritike, čak i kada teško podnesu, uspjevaju da na neki ispravan je način shvate i to budu jedna konstruktivna prijateljstva u kojima mogu da „padnu“ i teške riječi, ali svakako da to neće poljuljati prijateljstvo u korenu.

Čitaj još:   IVAN Vujović: Dok Božena traži olovku, vrh vlasti švercuje... (foto)

Vodolija

Vodolije su veoma osjećajne osobe koje gaje posebna osećanja prema svojim prijateljima. U tom pogledu, zaista čine sve da prijateljstva koja su stvorili a i tokom vremena opstanu i traju i da ona nemaju neke oscilacije. Vodolija a voli da se druži, odnosno da prijateljstva gradi sa osobama koje i energetski iznad njih i koje definitivno možda imaju ulogu lidera u prijateljstvu, ali je opet, ne na neki nametljiv način. Bitno je reći da je Vodolija prema svojim prijateljima krajnje iskrena i da se zaista gotovo nikada ne desi da laže, ili na neki drugi način ima negativne poteze prema prijateljima, zbog čega ih ljudi cijene. Za razliku od prva dva navedena znaka Vodolija definitivno je može da ima popriličan broj prijatelja…

Čitaj još:   TUŽNO: Vesna Zmijanac, otvoreno o gubitku dva djeteta, bolu i strahu koji je pratio u životu... (foto)

Izvor: iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more