IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS UŽIVAMO U SUNCU A VEĆ SUTRA… (foto)

Poslije podne su mogući rijetki lokalni pljuskovi a jutarnja temperatura od 16 do 21, a dnevna do 35°C…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 11.08. 2020… 08: 09… DANAS UŽIVAMO U SUNCU A VEĆ SUTRA… (foto)

Nestabilne vremenske prilike prognoziraju se u narednih 15 dana. Padavine koje se očekuju u vidu pljuskova, lokalno većeg intenziteta uz pojavu grada izglednije su u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim predjelima Bosne dok se u ostalim krajevima očekuju umjerenije padavine. 

utorak, 11.08.2020. godine
Tokom jutra će biti neznatno ugodnije, a sa odmicanjem dana opšta slika će se pokvariti. Uz visoke temperature zraka i vrućinu, kao i samog nedostatka svježine u noći, hronični bolesnici trebaju maksimalno reducirati kretanje i fizičke aktivnosti. Isto vrijedi i za ostale rizične grupe stanovništva, starije osobe, djecu, meteoropate. Savjetujemo Vam da se informišete o tome kako postupati pri ovakvim vremenskim prilikama.

Danas nas očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost…

Čitaj još:   SANDŽAK, JEZIV PRIZOR NA ASFALTU: Odsječeno uho u Prijepolju, krv liptala na sve strane...

Poslije podne su u Bosni mogući rijetki lokalni pljuskovi, dok je jutarnja temperatura od 16 do 21, a dnevna do 35°C.

U srijedu u Bosni umjereno pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini prije podne vedro, a poslije podne lokalni pljuskovi i gmljavina. Jutarnja temperatura od 16 do 22, a dnevna do 35°C.

U četvrtak prije podne u većem dijelu Bosne pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje tokom dana. U Hercegovini pretežno vedro. Jutarnja temperatura od 15 do 20, a dnevna do 36°C.

U petak sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne lokalni pljuskovi u Bosni i na sjeveru Hercegovine. Jutarnja temperatura od 16 do 22, a dnevna do 36°C.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more