IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽASNO, POTRESNO: Otac tukao bebu do smrti…

Beba iz Vršca, stara svega dva i po mjeseca, preminula je u petak u Institutu za majku i dijete nakon što ju je, kako Telegraf.rs saznaje, otac T. M. tukao.

Majka je sa muškom bebom došla u Institut 25. juna, kada je slučaj nasilja u porodici i prijavljen nadležnim institucijama, prenosi ATV.

To za Telegraf.rs potvrđuju i iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu.

Bebi funkcije mozga nisu bile ispravne

– Slučaj nasilja u porodici je policiji u Vršcu prijavljen 25. juna. Ocu je istog dana određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati, dok mu je dan poslije toga, 26. juna, određen pritvor – kažu iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu, naglašavajući da se T. M. i dalje nalazi u pritvoru.

Ova hrabra, tek rođena beba, dugo se, čak mjesec i po dana, borila s nanesenim povredama, sve do 7. avgusta, kada je, nažalost, preminula.

Čitaj još:   TAJNA SKROVIŠTA VELJE NEVOLJE: MUČIO JE I SPALJIVAO LJUDE?! (foto)

Vršačko osnovno tužilaštvo je odmah poslije smrti djeteta izdalo naredbu za obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti dječaka.

Poslije ovog tragičnog događaja, slučaj je pripao Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

Tužilac Višeg javnog tužilaštva Nebojša Živković kaže da bebi funkcije mozga nisu bile ispravne te da će obdukcija pokazati koji je tačan uzrok smrti.

– Ljekari su održavali bebu u životu, ali je ona, nažalost, preminula. Ocu je određen pritvor, a naložena je obdukcija. Sada čekamo obdukcione rezultate, poslije čega će pritvoreni biti saslušan – navodi Živković.

izvor: agencije

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more