IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: POČELA SA RADOM nova AMBULANTA za Fizikalnu medicinu i rehabilitaciju MEDISPORT FAMILY…(foto galerija)

U Novom Pazaru u petak je otvorena nova ambulanta gdje ce se sprovoditi lijecenje fizikalnim terapijama kineziterapija pod nadzorom diplomiranih fizioterapeuta sa dugogodisnjim radnim iskustvom, kao i sa iskustvom u ljecenju sportista.

Ova ambulanta je u okviru MEDISPORT FAMILY koji su poslije 8 godina rada sa ambulantom za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju ,rijesili da odvoje fizikalnu medicinu i rehabilitaciju od alternativne medicine.

U prvoj ambulanti ostace lijecenje alternativnom medicinom to su masaze, hidzame, kiropraktika kao i akupunktura dok ce se u drugoj novo-otvorenoj ambulanti sprovoditi lijecenje fizikalnim terapijama kao i kineziterapija pod nadzorom diplomiranih fizioterapeuta sa dugogodisnjim radnim iskustvom, kao i sa iskustvom u lijecenju sportista.

U novo- otvorenu ambulantu nalaze se aparati najnovije generacije sve za fizikalne terapije ,a od prije dva dana bogatiji su i za aparatom TEKAR (Medi Pharon 5 je efikasan u ubrzavanju procesa oporavka kod većine tih problema u fizioterapiji: uganuća, iztegnutih mišića, tendinitis, osteoartiku-larna distrakcija, i uopšte svih trauma i bolesti osteoartikularnog i mišićnog porijekla, kako u akutnim, tako i u hroničnim fazama), i jedini su u gradu i okruzenju sa tekar aparatom.

Čitaj još:   CIJELI REGION SE VALJA OD SMIJEHA: Radnici uvježbavaju APLAUZ prije dolaska VUČIĆA (video)

Pored tekar aparata mogu se pohvaliti jos i shockwave aparatom ali i kao i krioultrazvukom kao i sa tri kombinovana aparata koji sadrze ultrazvuk,tackasti laser i 33 oblika struje.

Ljubazno osoblje je na raspolaganju od 8 ujutru do 20 h uvece svaki dan.

Autor i fotografija: Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more