IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: BILBORDI ZAHVALNOSTI HAJRIZU BRČVAKU NA DONACIJAMA…

Kada se pomene ime Hajriza Brčvaka, prva asocijacija je humanost.

U znak zahvalnosti Hajrizu Brčvaku za sve što je uradio za našu zemlju, u Podgorici su se pojavili bilbordi, koji posebno oduševljavaju sve tamošnje građane. Naime, stacionirana na automobilu, nalik na svjetske metropole, Podgoricom se „šeta“ poruka zahvalnosti.

Čovjek iz Crne Gore koji živi i radi u Njemačkoj, ne zaboravlja rodnu zemlju, što je posebno pokazao tokom epidemije koronavirusa.

Naime, Brčvak je prvobitno uplatio novac KAKO na račun Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT), a onda su nakon toga uslijedile brojne donacije: respiratori, dezinfekcioni tuneli, medicinske zaštitne maske, paketi sa osnovnim životnim namirnicama…

„Hvala Vam za sve što ste uradili za našu zemlju u ovim teškim trenucima“, piše na pokretnom bilbordu.

Ovaj nesvakidašnji potez pokrenula je firma „Delivery“, koja se bavi dostavom, a koja je jedina u Crnoj Gori koja ima takav vid reklame.

Čitaj još:   VIC DANA: Mujo i razlog za ženidbu... (foto)

„Hajriz Brčvak je dao toliko Crnoj Gori, i u znak zahvalnosti od firme „Delivery”, moje lično i mog kuma Sava, došli smo na ideju da mu se javno zahvalimo. Stavili smo tri bilborda“, ističe Đoko Ćupić ispred firme „Delivery“, za Kolektiv.me.

„Jedina vozila koja mogu da imaju ovakvu vrstu reklame, su naša vozila, jer mogu ih primijetiti kako pješaci tako i vozači. Ti bilbordi su uveče osvijetljeni, pa imaju neku posebnu draž, i još više su upadljivi“, zaključila je PR menadžerka firme „Delivery“ Jelena Ćupić.

izvor: agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more