IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVE VUČIĆEVE LAŽI: Kule, gradovi, novac, zlatno doba…

Od kada je 2012. godine došao na vlast, Aleksandar Vučić je bio i potpredsjednik i predsjednik Vlade, a sada obavlja funkciju predsjednika države. Za tih osam godina nema šta nije obećavao. Kule, gradove, novac, zlatno doba, pa i leteće automobile.

Ništa manje spektakularno nije bilo ni obećanje o pravljenju dijelova za avione Boing i Erbas, a ni od toga naravno nije bilo ništa.

– Do kraja juna očekujemo da bude otvorena velika fabrika avio-komponenata u Pančevu. Izvoz bi bio oko 400 do 450 miliona eura, to će biti velika stvar i podstrek za srpsku privredu. Zamislite da ćemo direktno prodavati Boingu i Erbasu – izjavio je 2013. godine Aleksandar Vučić, tadašnji potpredsjednik Vlade Srbije, piše Direktno.rs.

Vučić je kazao da je sa “velikim prijateljem” šeikom Muhamedom bin Zajedom dogovorio veliku fabriku gde će se praviti dijelovi za putničke avione i da će ona biti izgrađena do kraja juna 2014. godine.

Čitaj još:   SKANDAL: VUČIĆ PAO KAO AL CAPONE... GLUMIO LAŽNOG HUMANITARCA U REGIONU S VAKCINAMA- SVE ISPLIVALO NAVIDJELO

U realizaciji Vučićevih zamisli navodno je trebalo da pomogne kompanija “Mubadala”, za koju je Vučić tada izjavio da predstavlja “Formulu 1 u haj-tek biznisu”, kao i to da su stručnjaci ove kompanije već obišli prostor na kome bi trebalo da bude fabrika.

Međutim, ni nakon skoro sedam godina od obećanja, a više od šest godina od datuma kad je predviđeno puštanje u pogon pomenute fabrike, od toga nije bilo ništa.

izvor: SB

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more