IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVIČAN SUDAR: Vatrogasci zatekli jeziv prizor, POGINULO ČETVERO DJECE… (foto)

Pet osoba, među kojima je i četvero djece poginulo je u srijedu u sudaru dva kombija na putu blizu mjesta Liptovski Trnovec u Slovačkoj.

Do nesreće je došlo kada su se, iz još neutvrđenih razloga, sudarila dva kombija marke “Volkswagen” na regionalnom putu.

U kombiju sa slovačkim registarskim oznakama bilo je devetero putnika, među kojima petero djece, dok je u kombiju njemačkih registarskih oznaka bilo troje odraslih.

Nakon udarca, kombi u kom su bila djeca sletio je sa puta, a vatrogasci su po dolasku na mjesto nesreće zatekli jeziv prizor.

– Naši pripadnici su preduzeli sve mjere kako bi pomogli povrijeđenima i pružili im neophodnu pomoć. Nažalost iz kombija su izvukli četvero mališana kojima nije bilo spasa. Scene su bile stravične, naši vatrogasci su veoma potreseni – rekla je portparolka tamošnjeg vatrogasnog društva, prenio je Informer.

Čitaj još:   CRNI DAN U ITALİJİ- U jednom danu umrlo 793 LJUDI

U nesreći je život izgubio i muškarac (43), dok su ostali zadobili lakše tjelesne povrede. Oni su hitno prevezeni u bolnicu, gdje ih je pregledao i psiholog jer su doživjeli veliku trumu.

izvor: faktor.ba

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more