IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Slučajno” pogodili avion pun putnika- crne kutije otkrile detalje… (foto i video)

Analiza iz crnih kutija srušenog putničkog aviona pokazuje da su pogodile ga dvije rakete u razmaku od 25 sekundi…

TEHERAN: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, nedelja, 23. 08.2020… 11: 35…  “Slučajno” pogodili avion pun putnika- crne kutije otkrile detalje… (foto)

Putnici su još neko vreme bili živi nakon prve eksplozije, saopštio je Iran danas.

Saopštenje iranske Organizacije civilnog vazduhoplovstva predstavlja prvi zvanični izvještaj o sadržaju crne kutije i podataka iz pilotske kabine, koji je u julu poslat u Francusku na analizu, prenosi Rojters.

Teheran je saopštio da je slučajno oborio avion za ukrajinski avion u januaru, u vrijeme ekstremnih tenzija sa SAD. Svih 176 ljudi u avionu je poginulo.

“Devetnaest sekundi nakon što je prva raketa pogodila avion, glasovi pilota unutar pilotske kabine, ukazivali su da su putnici živi … 25 sekundi kasnije druga raketa pogodila je avion”, navedeno je u saopštenju.

Čitaj još:   VIC DANA: Đuri od 8. marta nikako nije dobro, neraspoložen je, tužan, potonuo, a onda na ulici sretne Vasu i... (foto)

Iranska revolucionarna garda oborila je avion ukrajinske aviokompanije raketom zemlja- vazduh 8. januara, neposredno nakon što je avion poletio iz Teherana, što je Teheran kasnije priznao kao “katastrofalnu grešku” bila je to snaga u stanju visoke pripravnosti tokom sukoba sa SAD…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more