IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MAJKA MONSTRUM: Ćerku (13) dvije godine tjerala na orgije sa starcima

Policija iz Aleksinca uhapsila je ženu (48) zbog sumnje da je podvodila svoje dijete muškarcima. Žrtva jedva skupila hrabrost i prijavila mamu nadležnima

Žena (48) iz okoline Aleksinca uhapšena je zbog sumnje da je dvije godine podvodila ćerku (13) muškarcima za novac! Pored osumnjičene majke, uhapšena su i četvorica muškaraca klijenta.

Kako saznajemo, žena je prodavala rođeno dijete starijim muškarcima za novac, ali i za hranu i drva za ogrjev, a klupko užasa se odmotalo kada je djevojčica prije nekoliko dana odlučila da prijavi majku policiji jer nije više mogla da podnese seksualno iživljavanje.

Kuća iz pakla

– Majka se sa ćerkom u selo doselila prije tri godine. Živele su u oronuloj kući kraj rijeke. Djevojčica je preživjela horor. Od jedanaeste godine morala je da se prostituiše, majka joj je nalazila klijente – kaže izvor iz istrage.

Kako kaže, ne zna se broj muškaraca s kojima je djevojčica morala da bude intimna, a majka ju je vodila i u Niš kod klijenata.

– Ta žena je veliko zlo! Zgražavali smo se nad onim što se dešavalo u toj kući. Muškarci bi počeli da dolaze uveče, a odlazili bi tek u zoru. Klijenti su uglavnom dolazili i odlazili taksijem. Bilo je i staraca. Često ih je bilo i više istovremeno, vjerovatno su orgijali s jadnim djetetom – pričaju komšije i nastavljaju:

Čitaj još:   PREVARA KOJA ĆE DA SE PAMTI: Turist u Istri na ulici zamijenio novac pa ostao u nevjerici kada je vidio koje novčanice je dobio... (foto, video)

– Devojčica je veoma lepa, ali se videlo da je tužna i izmučena. Ko zna šta je jadna sve morala da trpi i sa koliko muškarac je morala da spava samo da bi njena majka monstrum imala novac. Navodno, ako bi odbila da ima odnos s klijentom, djevojčica je od majke dobijala batine, bila je izgladjivana, ponižavana…

Kako saznajemo, osumnjičena je na saslušanju negirala krivicu, ali je djevojčica do detalja opisala pakao kroz koji je prošla.

Određen pritvor

– Devojčica je opisala kako je majka nalazila klijente, kako su oni dolazili, kako su plaćali. Rekla je da su uglavnom davali eure, ali da je majka prihvatala i dinare, a da je najčešće uzimala od 1.000 do 3.000 dinara. Takođe, ako neko nije imao keš, majka je prihvatala i hranu, namirnice za kuću, drva za ogrev – kaže izvor i nastavlja:

– Djevojčica je poimence navela neke mušterije, pa su i oni uhapšeni. Takođe, ginekološkim pregledom je utvrđeno da je seksualno zlostavljana.

Čitaj još:   DRAMA I OBRT: Majka monstrum, koja je izbola sinčića u Crnoj Gori je iz Srbije...

Majci je određen pritvor do 30 dana zbog krivičnog dela trgovine ljudima.

izvor: kurir.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more