IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 27. avgust 2020. godine…

Ovan uporan, Biku nova ljubav, između Blizanca i Škorpije pršte varnice, Rak nervozan, Lav bez dlake na jeziku, Djevica nestrpljiva, Vagi slijedi ostvarenje sna, Strijelac nezadovoljan, Jarac rješava probleme, Vodolija konačno oprašta, a Ribe izrazito emotivne. Ovo je dnevni horoskop za 27. avgust 2020. godine.

OVAN

Imate utisak da su okolnosti protiv vas i najvjerovatnije ste u pravu. Držite se po strani i ne zalşjećite se u rizike. Ukoliko ste u braku ili zajednici smatrate da vam voljena osoba nešto prećutkuje. Problemi sa probavom.

BIK

Jasno je da ne vidite sve na pravi način. U poslovnoj komunikaciji i sami možete biti malo nejasni i nedefinisani. Upoznaćete zanimljivu osobu iz susjednog mjesta. Mogući su problemi sa mokraćnim putevima.

BLIZANCI

Veoma težak dan je ispred vas. Mogući su veći troškovi ili neka materijalna šteta. Pazite se. Izuzetno ste sada zabrinuti za svoje polje finansija i posla, tako da odnos sa voljenom osobom pada u drugi plan. Posjetite ljekara.

RAK

Lako se može desiti neka obmana ili krađa na vaš račun. Nemojte da ulazite u bilo kakav vid spekulacija. Razočarani ste i u vama sada naviru negativne emocije. Biće vam potrebno neko vrijeme za novu ljubav.Umor vas prati.

LAV

Nemojte da se bavite važnim poslovnim zadacima danas. Vaše ideje nisu dovršene kako treba i nisu spremne za prezentaciju. Ne žurite. Iako ste mislili da ste spremni za prekid neke veze sada se kolebate. Psihički ste veoma napeti.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 28. januar 2020. godine

DJEVICA

Izgubili ste povjerenje u nekog od saradnika, najvjerovatnije u osobu rođenu u zemljanom znaku. Iako umijete da budete izdržljivi i tolerantni kada stvarno volite, sada ste na neki način došli do granice trpeljivosti. Stres i nervoza.

VAGA

Moguće su neke manje razmirice sa nadređenima ili neko od njih nije ispunio obećanje koje vam je dao. Distanca koja vlada između vas i partnera vam teško pada ali ste svjesni da sada sve od njega zavisi. Povedite računa o leđima.

ŠKORPIJA

Ukoliko planirate put u daleko inostranstvo imate šanse za dobar ishod. U suprotnom je bolje da budete kod kuće. Dopada vam se jedna svjestrana i neobična osoba koja ima naglašene umjetničke talente. Povedite računa o cirkulaciji.

STRIJELAC

Brinu vas troškovi koji su ispred vas ali se nadate da ćete u pravo vrşjeme uspjeti sve da regulišete. Moguće je da počinjete da sumnjate da u vašoj vezi nije baš sve onako kako se predstavlja. Moguće su upale ili infekcije.

JARAC

Imate utisak da vaši poslovni saradnici ne mogu da prate vaš tempo i da vas na neki način usporavaju. U braku više niste srećni, svi to znaju, ali najteže je sebi priznati. Nije povoljan dan za početak veze. Pazite na bubrege.

VODOLIJA

Današnji dan vam nije pretjerano povoljan za posao, pogotovo ako ste planirali neke veće promjene. Možete da očekujete zanimljiv ljubavni susret u večernjim časovima. Pred vama je puno romantike. Problemi sa pritiskom.

Čitaj još:   ANKARA: Devet umrlih i još 289 potvrđenih zaraženih danas od koronavirusa u Turskoj... (foto)

RIBE

Pred vama je generalno dobar dan. Sve što vam bude trebalo i što zatražite možete da dobijete bez velike muke. Očekuje vas ponuda za ozbiljnu vezu sa osobom u koju iz nekog razloga nemate povjerenja. Osjetljia stopala.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more