IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OPŠIRNIJE O UHAPŠENOM UGOSTITELJU IZ NOVOG PAZARA KOJI JE MJESECIMA DJEVOJKE PODVODIO GOSTIMA

Djevojke iz Srbije koje je Novopazarac H. J. (67) držao zarobljene u svom ugostiteljskom objektu, starosti su 21, 22, 25 i 36 godina. Ugostitelj ih je prisiljavao da pružaju seksualne usluge gostima njegovog lokala, a poslednjih dana držao ih je zatočene u svojoj kući.

Zbog sumnje da je počinio krivično djelo trgovine ljudima, njemu je određeno policijsko zadržavanje. Prema nezvaničnim informacijama, djevojke su angažovane da u lokalu navodno igraju i plešu, a neke su bile prijavljene kao promoteke.

Djevojke su iz različitih gradova Srbije, a u Novi Pazar su došle jer su dobile posao kao hostese i konobarice u lokalukoji se nalazi u naselju Hadžet i tu su radile su već nekoliko mjeseci.

Prema nezvaničnim informacijama “Novosti” djevojke se nisu žalile na zatočeništvo i podvođenje gostima dok im je gazda redovno izmirivao plate, a odlučile su da ga prijave kada im je “zakinuo” poslednju zaradu. Jedna od zarobljenih devojaka uspjela je da pobjegne i ode u novopazarsku policiju i sve prijavi.

Čitaj još:   BJEGUNCU IZ NOVOG PAZARA ZAPALJENA DVA AUTOMOBILA-POLICIJA RASPISALA POTJERNICU!

Ona je, kako pišu “Novosti”, izjavila da im je gazda pretio i oduzeo im lična dokumenta. Njenu priču kasnije su potvrdile i ostale tri devojke.

izvor :blic.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more