IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 4. septembar 2020. godine…

Ovan bez ljubavnog kompromisa, Bik sa dobrom energijom, Ribe i Jarac u tandemu, solidan dan za Blizance, iznenadan raskid za Raka, Lav moćan, Djevica drži konce u rukama, Vaga stagnira, Škorpija ratoborna, Strijelac pozitivan, Vodolija voli slobodu. Ovo je dnevni horoskop za 04. septembar 2020. godine.

Ovan 21.3.- 20.4.

Zauzećete drugačiji stav prema sebi i svojim kapacitetima, ali ćete se drugačije postaviti i prema svojoj široj okolini. Generalno, bićete kritički nastrojeni.

LJUBAV
Zauzeti će pred voljenu osobu staviti previsoke zahtjeve. Slobodni će imati priliku za ulazak u strastvenu, ali i pomalo destruktivnu romansu.

Bik 21.4.-21.5.

Imaćete neuobičajeno veliku potrebu da se osjećate sigurno i da budete okruženi ljubavlju i toplinom, što ćete najpre tražiti kroz prisniji kontakt sa najbližima.

LJUBAV
Slobodni će čeznuti da imaju nekog pored sebe, a može se desiti i da se zaljube. Zauzeti će provesti mirno popodne u društvu voljene osobe.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Bićete angažovani na više strana i imati energije na pretek, međutim, tokom ovog dana gubićete svoje vrijeme i na neke nebitne stvari.

LJUBAV
Slobodni se danas neće baviti svojim ljubavnim životom. Zauzeti će povesti važne razgovore sa voljenom osobom, želeći da sa njom ostvare stabilniji odnos.

Rak 22.6. – 22.7.

Danas ćete cio dan biti u pokretu, što će vam prijati. Ipak, uslijed te užurbanosti, nećete ničemu moći u potpunosti da se posvetite.

LJUBAV
Slobodni će imati više prilika za flert. Zauzeti će se sa partnerom dobro slagati na mentalnom planu, ali neće biti naročito naklonjeni romantici.

Lav 23.7.- 22.8.

Faliće vam hrabrosti u svemu što budete morali sami da uradite. Tražičete savjete od bliskh ljudi koji će biti raspoloženi da vam izađu u susret.

LJUBAV
Ako ste u vezi, predstoji vam lijep dan na ljubavnom planu, ispunjen harmonijom i razumjevanjem. Slobodnima se niko neće ozbiljnije sviđati.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 8. januar 2024. godine

Djevica 23.8. – 22.9.

Samoća vam uopšte neće prijati. Ipak, nećete biti naročito motivisani da u svoj život uključite druge ljude. Cio dan ćete se čudno osjećati.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bićete dosta povučeni i osjetljivi, što će zbuniti vašeg partnera. Slobodni će biti u prilici da ostvare jedno interesantno poznanstvo.

Vaga 23.9. – 22.10.

Želećete da ovaj dan provedete tiho i mirno, međutim, to vam nikako neće polaziti za rukom. Koliko god budete pokušavali da izbegnete haos i gužvu, oni će vas pratiti.

LJUBAV
Ako ste u vezi, u večernjim satima ćete uživati u partnerovom društvu. Slobodni će početi da se interesuju za osobu koju su upoznali preko prijatelja.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Tek u večernjim satima moći ćete da se malo opustite i ne zamarate aktuelnim problemima koje danas, uz sve napore, ipak nećete uspjeti da riješite.

LJUBAV
Ako ste slobodni, ne očekuje vas puno noviteta na ljubavnom planu, ali se vi nećete mnogo buniti zbog toga. Zauzeti nikako neće uspjevati da se sporazumeju sa partnerom.

Strijelac 21.11.- 21.12.

Šta god da vas muči, nećete biti prepušteni sami sebi. Imaćete na koga da se oslonite, kako u poslovnoj, tako i u privatnoj sferi života.

LJUBAV
Slobodni će, ukoliko to žele, moći da stupe u vezu sa osobom koja se u ljubavi ponaša zrelo i odgovorno. Zauzeti će se osjećati voljenim i zaštićenim od strane svog partnera.

Jarac 22.12.- 19.1.

Bićete preangažovani na svim poljima. Imaćete puno kontakata sa ljudima čije će vas ponašanje iritirati. U večernjim satima željećete da se izolujete od svih.

LJUBAV
Bez obzira koji je vaš trenutni emotivni status, ljubavi danas nećete pridavati puno značaja. Ukoliko ste u vezi, partner se može naljutiti na vas.

Čitaj još:   VLADIMIR Joković: KONAČNO IZVINJENJE... Nijesam mislio da uvrijedim bilo koga ko nema ili ne može da ima djecu... (foto, video)

Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete biti dosta aktivni, možda i pretjerano. Trudite se da sebe ne forsirate previše i nemojte siliti nešto što je još uvjek pod znakom pitanja.

LJUBAV
Bez obzira na to koji je vaš emotivni status, danas nećete pokazivati interesovanje za druge ljude. Cijenićete slobodu i zanemariti ljubavni aspekt svog života.

Ribe 20.2.- 20.3.

Osjećaćete neku vrstu nelagodnosti čiji će vam uzrok biti nepoznat. Budite pažljiviji u svemu što se odnosi na praktičnu sferu života.

LJUBAV
Ako ste slobodni, nećete ni sami sebi htjeti da priznate osjećanja koja gajite prema jednoj osobi. Zauzeti će nešto skrivati od svog partnera što će on moći da osjeti.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more