IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: Jutros osvanuli novi sramotni grafiti, opet SPOMINJU SREBRENICU I TURKE… (foto)

NOVI UDAR NA BOŠNJAKE PLJEVALJA: Trend ostavljanja pogrdnih a i novih sramotnih poruka u Pljevljima za tamošnje Bošnjake nastavio se i rano jutros…

PLJEVLJA: Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 03:09.20 20. 09: 48… PLJEVLJA: Jutros osvanuli novi sramotni grafiti, opet SPOMINJU SREBRENICU I TURKE… (foto)

OČITO DA SE NASTAVLJA Trend ostavljanja pogrdnih i sramotnih poruka u Pljevljima za tamošnje Bošnjake nastavio se i rano jutros.

Društvenim mrežama počela je kružiti fotografija na kojoj se vidi kako je na prozorima jednog objekta u Pljevljima, gdje postoji znatan broj Bošnjaka, osvanuo novi grafit sa četiri S, ali i sa porukama Srebrenica i Turci.

Samir ef. Kadribašić, glavni imam Husein-pašine džamije u Pljevljima u Crnoj Gori, još je ranije na svom Facebook profilu objavio fotografije na kojima se vidi kako su stakla na prostorijama Islamske zajednice razbijena.

Čitaj još:   GROM IZ VEDROG NEBA: DRITAN Abazović"Ne znam da li su se naši potencijalni koalicioni partneri distancirali od politike 90- ih, žao mi je ako nisu... (foto i video)

Također, valja istaknuti i to da je prije nekoliko dana u Pljevljima pretučen Sanjin Raščić, predsjednik omladine Socijaldemokrata u Pljevljima, kojeg je grupa muškaraca napala nakon prethodnih verbalnih provokacija.

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more