IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS:SIN(17) NOŽEM UBIO OCA PRED MAJKOM…

Tragedija se dogodila u prisustvu majke, koja je odmah i pozvala Službu hitne medicinske pomoći, a zatim je Hitna obavijestila policiju.

Sedamnaestogodišnji mladić M. M. iz Paraćina, koji je sinoć u 19.15 sati nanio više uboda nožem svom ocu Bobanu M. (42), koji je usljed teških povreda preminuo, još nije saslušan, ali će mu poslije saslušanja, najvjerovatnije, biti određen pritvor.

Do tragedije je došlo nakon svađe u porodičnom stanu u Nemanjinoj ulici. Tragedija se dogodila u prisustvu majke, koja je odmah i pozvala Službu hitne medicinske pomoći, a zatim je Hitna obavijestila policiju.

Teško povrijeđeni otac još je davao znake života kad su ljekari stigli, ali je podlegao povredama nakon što je prevezen u bolnicu.

Čitaj još:   RECEP TAYYIP Erdogan: “Pozivam čovječanstvo da djeluje, zaustavite neviđeno nasilje, više od 500 ljudi ubijeno u bolnici El Ehli Baptist u Gazi... (foto, video)

Nešto kasnije stigla je policija, a uviđaj je u toku.

Prema nezvaničnim saznanjima, mladić je imao određene psihičke probleme, ali će s krivičnom prijavom za ubistvo ipak biti priveden višem javnom tužiocu u Jagodini poslije isteka pritvora.

Tijelo žrtve bit će poslato na obdukciju, javljaju srbijanski mediji.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more