IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LJETO JOŠ TRAJE: Sunčan i topao vikend a evo kada će nam TREBATI KIŠOBRANI! (foto i video)

U nedelju se očekuje slično vrijeme kao i u subotu slab umjeren jugoistočni vjetar praćen suncem, najniže dnevne temperature kretaće se između 10 do 16, dok bi najviša dnevna u nekim krajevima naše regije mogla da dosegne čak 31. podeok C…

ISTANBUL: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak, 04: 09. 2020. 23: 58… LJETO JOŠ TRAJE: Sunčan i topao vikend a evo kada će nam TREBATI KIŠOBRANI! (foto i video)

Poslije toplog sunčanog petka, tokom vikenda pred nama i skoro čitave sledeće sedmice širom naše zemlje zadržaće se ljetnje temperature.

U odnosu na nešto svježije vrijeme tokom prethodne nedelje za vikend sledi otopljavanje izazvano anticiklonom. Iako su noći i jutra sve hladnija, ima za to nada da će se ljeto još malo zadržati kod nas budući da je najavljeno i do 28 stepeni, a u nedelju i do 31 C…

Subota

Za prvi dan vikenda meteorolozi najavljuju sunčano, toplo i suho vrijeme sa najnižim temperaturama između 10 i 16 stepeni i najvišim dnevnim od 25 do 30. Očekuje se slab i umjeren sjeverozapadni vjetar koji je tokom dana u skretanju na istočni i sjeveroistočni.

Čitaj još:   VIC DANA: Svađaju se Petar Đokić i Diko Cvjetinović, ko ima bolju diplomu, a onda– urnebes… (foto)

Nedelja

U nedelju u našoj zemlji očekuje slično vrijeme kao i u subotu slab i umeren jugoistočni vjetar praćen suncem. Najniže dnevne temperature kretaće se i između 10 do 16 C, dok bi najviša dnevna u nekim krajevima naše zemlje bi mogla da dosegne čak 31 C. podeok.

Slično vrijeme zadržaće se i tokom naredne nedelje, u ponedeljak sunčano i toplo, dok će nam u utorak možda trebati kišobrani, budući da se očekuje više oblaka koji mogu da donesu slabu kišu. Od srijede i narednog vikenda ponovo ćemo uživati u pravom ljetu…

http://iBalkan.net

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   ĐE JE I ŠTA RADI MINISTARKA ZDRAVLJA: Građani umiru, juče od korone preminule četiri, prekjuče 13, tri dana prije toga 24 osobe... (foto i video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more