IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRVAVI PIR: Zapomagao a pomahnitala žena ga izbola dok je spavao JEZIVI DETALJI ZLOČINA U… (foto)

Nastavnica S M. (41), uhapšena je zbog sumnje da je ubila supruga B. M. (39) naočigled njihove petogodišnje ćerke i komšija…

ZRENJANIN: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak…08.09. 2020 23: 53…KRVAVI PIR: Zapomagao a pomahnitala žena ga izbola dok je spavao JEZIVI DETALJI ZLOČINA U… (foto)

S. M. (41) iz Zrenjanina uhapšena zbog sumnje da je a ujutru brutalno ubila supruga B. M. (39) ispred njihove porodične kuće…

Uhapšena je zbog sumnje da je ubila supruga B. M. (39) naočigled njihove petogodišnje ćerke i komšija. Kako saznajemo, ona je najpre muža izbola u kući, a kada je on istrčao napolje, sustigla ga je i dokrajčila sa dva noža!

Zapomaganje i krici

Porodična tragedija dogodila se u porodičnoj kući u jednom zrenjaninskom naselju. Inače, S. M. je bivša nastavnica u jednoj osnovnoj školi.

– Ona je najpre supruga napala nožem u kući dok je spavao. Pokušao je i da pobjegne i sav krvav istrčao iz kuće na ulicu, ona je sustigla i dokrajčila ga ubodima u vrat i glavu. B. M. je od zadobijenih povreda umro u urgentnom centru zrenjaninske bolnice- priča izvor iz istrage.

Nedavno se doselili

B. M. je, kako saznajemo, radio kao programer u jednoj zrenjaninskoj firmi.

– Oni su se nedavno doselili i uredili ovu kuću. Navodno je Stanislava nakon porođaja imala izvjesnih psihičkih problema. Da li je baš tako i sve i bilo, ne možemo pouzdano da tvrdimo- pričale su šokirane komšije.

Prvi komšija M. K. za medije rekao je vidio kako je komšinica baš brutalno i ubila supruga.

Čitaj još:   ADNAN Čirgić- Zašto treba bojkotovati Vučićev popis... (foto)

– Čuo sam oko osam sati buku, zapomaganje i krike u susjednoj kući. Izašao sam u dvorište. Vidio sam komšiju kako istrčava na ulicu i pada nasred puta . Njegova žena ga je jurila, i to sa dva noža.

Kad ga je stigla, zadala mu je nekoliko uboda nožem u glavu i vrat. Mislim i da ga je tada dokrajčila. Prije nego što je pao na zemlju, molio je i da to ne radi. Vikao je: „Nemoj, nemoj zbog deteta!“ Dete je, nažalost, sve gledalo i plakalo- priča M. K. i pokazuje krvave tragove po ulici.

TVRDI DA GA JE UBILA JER JU JE DROGIRAO?!

Nakon hapšenja S. M. navodno je policiji ispričala da je supruga ubila jer ju je drogirao.- Istraga je u toku- rekao je izvor blizak istrazi.

Potom je, kako kaže, hladnokrvno spustila noževe i ušetala u kuću:

Uzela je ćerkicu i ključeve od automobila. Komšije su je zadržale i uzele joj ključeve. Mirno je reagovala i sačekala policiju. Jedan od komšija je uzeo to djete i odveo ga u kuću. Kasnije je Centar za socijalni rad preuzeo djevojčicu.

– Nisu odavali utisak da su imali problema u braku. Zaista je strašno ovo što se dogodilo- odmahivala je u nevjerici rukom jedna od komšinica.

MJEŠTANI U ŠOKU MIRNI I PORODIČNI LJUDI

U ovoj ulici uglavnom sada žive mlađi ljudi. Neki od njih su se nedavno a i tu doselili. Kupili su i preuredili kuće. Sve su to mirni i porodični ljudi. To je bio slučaj i sa njima. Ko bi rekao da ovako nešto u našem kraju može da se dogodi- pričaju m eštani ovog kraja Zrenjanina. 

Čitaj još:   Memorijalni centar Srebrenica: NEGIRANJE GENOCUDA PREMJEŠTENO U SRBIJU

Prema riječima mještanke koja nije željela da se predstavi, S. M. je više puta davala otkaz, a nakon nekog vremena bi se vraćala na posao. Po nalogu od strane Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu, osumnjičenoj će biti određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedena tužiocu…

Izvor Kurir.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more