IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JADRANKA Barjaktarović: NEĆU NIKOME DA SE IZVINjAVAM ZBOG PJESME “Ne može nam niko ništa, JAČI SMO OD SRBIJE…” (foto i video)

Folk pjevačica Jadranka Barjaktarović našla se na meti beogradskih tabloida nakon nastupa u nedjelju navečer u Podgorici.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem je veliki turbofolk hit Mitra Mirića “Ne može nam niko ništa”, otpjevala sa izmijenjenim tekstom pa se holom gdje je nastupala orilo “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”.

“Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organiziran na Trgu nezavisnosti. Oni su tako pjevali i mene je očigledno ponijela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka, volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razumije neka razumije, ko neće, neću nikom da se izvinjavam”, rekla je Jadranka Barjaktarević, koja je inače iz Berana, a živi u Beogradu.

Čitaj još:   JADRANKA BAJRAKTAROVIĆ PONOVO NA METI SRPSKIH MEDIJA (video)

izvor: radiosarajevo.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more