IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Par sati nakon što su potpisali sporazum: Medo reagovao, zatečen sam, prave dogovor iza naših leđa… (foto)

Nakon što su lideri koalicija “Za budućnost Crne Gore“ Zdravko Krivokapić, “Mir je naša nacija“ Aleksa Bečić i “Crno na bijelo“Dritan Abazović potpisali sporazum, povela se žučna rasprava na društvenoj mreži Facebook u kojoj biračko tijelo Demokratskog fronta kaže da se osjećaju prevarenim…

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak… 10:09. 2020… 09: 13… Par sati nakon što su potpisali sporazum: Medo reagovao, zatečen sam, prave dogovor iza naših leđa… (foto)

lideri koalicija “Za budućnost Crne Gore“ Zdravko Krivokapić, “Mir je naša nacija“ Aleksa Bečić i “Crno na bijelo“ Dritan Abazović potpisali sporazum, kojim se, između ostalog, obavezuju da neće biti promjene vanjske politike, neće biti povlačenje priznanja Kosova, niti mijenjanja nacionalnih simbola …

U centru prepiske putem Fejsbuka, našao se jedan od lidera DF-a, Nebojša Medojević koji svojim biračima kaže da on nikakve veze nema sa sporazumom, “niti ga je ko pitao niti konsultovao” oko toga.

Naime, pojedini građani u komentarima javno kažu da su na izborima 30. avgusta zaokružili broj 9 (“Za budućnost Crne Gore) i da se i sada osjećaju prevarenim, na šta im Medojević odgovara da je i on sam bio zatečen, kao i da je sporazum “neko dogovorio nama iz leđa”.

Pored toga, u jednom trenutku Medojević potpisanike ovog sporazuma naziva i masonima.

Čitaj još:   "MEDO", Upućen u Klinički centar po vlastitoj želji, prekinuo štrajk glađu...

“Ja sam svoj stav javno iznio. Masoni iz Vijesti formiraju Vladu. Bez mene”, dodaje lider DF-a.

Na ovaj komentar Medojevića, uslijedio je i odgovor jednog korisnika koji kaže– “masoni neka izađu na izbore, a ne ovako da manipulišu izbornom voljom”.

“Na kraju ćete morati da ih pustite da eksperti i masoni dokusure ovo što je ostalo od Crne Gore. U ime multi svega i svačega…”

Takođe, građani su se pitali i zašto se zaobilazi DF i da sada “ispada da su najslabiji, a većina CG je glasala DF”.

“Po ovom sporazumu, a kako čujem ni po personalnom sastavu buduće vlade, mi birači, članovi i simpatizeri 9 – ne postojimo. Ovi iz DPS- a su nas barem doživljavali kao neprijatelje tako tretirali. Ovi “eksperti” nas i vas, naše predstavnike za koje smo glasali jednostavno ignorišu”, jedan je u moru komentara nezadovoljnih birača.

Iako smo danas od predstavnika ove tri koalicije mogli čuti da za sada “sve ide dobro”, očigledno sa tim ne bi bile saglasne pristalice DF-a što se vidi iz priloženog.

Jasno je da su ideološki ove tri koalicije potpuno suprotne i postavlja se pitanje kako će se sve ovo na kraju razmrsiti i kako će, ako i uspiju, sastaviti Vladu.

Čitaj još:   TRAGEDIJA NA KOSOVU! Dvoje djece se utopilo...

Šta nas čeka i kako će se izaći na kraj sa “pobjedničkim mukama” ostaje da vidimo.

Izvor: Standard

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more