IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“ZATEČEN SAM!” Preokret u Crnoj Gori i potpuno rasulo opozicije: Milo se smije, ipak neće pasti! (foto)

PITALI se pitali pa i zašto se zaobilazi Demokratski front, iako ih je, kako svi navode, glasala većina opozicionih birača…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak…10:09. 2020…20: 13 … “ZATEČEN SAM!” Preokret u Crnoj Gori i potpuno rasulo opozicije: Milo se smije, ipak neće pasti! (foto)

Nakon što su nosioci tri liste “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić, “Mir je naša nacija”Aleksa Bečić i “Crno na bijelo” Dritan Abazović potpisali sporazum, jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević je objavio je da on “nema nikakve veze sa tim”, niti ga je niko nije pitao a onda niko ga i konsultovao o sporazumu.

U prepisci na Fejsbuku, gdje su mu pojedini građani poručili su da su i svi oni prevareni, Medojević je odgovorio da je i sam zatečen potpisanim.

– I ja sam zatečen. Niko me nije konsultovao niti pitao. Ne znam kako će reagovati birači koji su glasali broj devet – napisao je Medojević.

Nebojša Medojević

Medojević tvrdi i da ga, kao drugog na listi, lider koalicije i za “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić ništa nije pitao u vezi sporazuma.

Građani su se pitali i zašto se zaobilazi Demokratski front, uz konstataciju i da sada ispada da su najslabiji, iako ih je, kako navode, glasala većina svih opozicionih birača.

Čitaj još:   Podgoričanin Nikola Darmanović nakon napada: Podnijeta krivična prijava, ćeraćemo se... (foto)

Knežević nije u zemlji…

Medojević nije usamljen u svojim nedoumicama, a tom u prilog govori isti i zvaničan stav Demokratske narodne partije Milana Kneževića.

– Predsjednik naše partije, Milan Knežević, trenutno ne boravi u zemlji. A da očekujemo da će profesor Zdravko Krivokapić narednih dana upoznati DF sa detaljima sporazuma kojeg su zaključili i javnosti predstavili Aleksa Bečić , Dritan Abazović i on- saopštila je Jelena Kljajević, portparol DNP- a, a i na pitanje portala Borba.me da prokomentariše potpisivanje Sporazuma.

SNP: Očekujemo pojašnjenje od Krivokapića…

Ni u Socijalističkoj narodnoj partiji nisu znali za sporazum i očekuju prvo i samo pojašnjenje od Krivokapića.

– Svijesni smo da je glavni cilj- rušenje DPS-a i očuvanja svetinja postignut i da sad predstoji žestoka borba protiv kriminala i korupcije i borba prvo za ekonomski oporavak uništene ekonomije – rekao je “Vijestima” lider SNP-a Vladimir Joković.

Podsjećamo, nosioci tri liste koje su na izborima osvojile većinu- i Zdravko Krivokapić, Aleksa Bečić i Dritan Abazović potpisali su sporazum kojim su se, između ostalog, obavezali da nova vlada Crne Gore prvo neće pokretati nikakve inicijative ili postupke sa ciljem izmene državne zastave, grba i himne.

U Sporazumu se navodi da će nova demokratska vlada u Crnoj Gori svakako će odgovorno sprovoditi sve međunarodne obaveze koje je država preuzela, ojačati i unaprediti saradnju s NATO- om i brzo, u potpunosti i predano će i sprovesti sve reforme potrebne za punopravno članstvo Crne Gore u EU.

Čitaj još:   Gradski "interkontinentalni derbi": Bešiktaš- Fenerbahče (1: 1) bez pobjednika... (foto, video)

Takođe, kako se dodaje, nova vlada neće pokrenuti postupak za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova…

izvor Alo.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more