IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 12. septembar 2020. godine…

Slab rezultat za Ovna, Bik mašta o prošlosti, Blizanci poštuju pravila, Rak na ivici katastrofe, Lav konstruktivan, Djevica danima u krizi, Vaga suviše blaga, Škorpija pred novom vezom, Strijelac iritantan, Jarac uplašen, Vodolija sve na brzinu, Ribe uporne. Ovo je dnevni horoskop za 12. septembar 2020. godine.

OVAN

Sve što bi moglo da vas unapredi danas privlači vašu pažnju. Neki Ovnovi će u ovom periodu osjetiti potrebu za duhovnošću. Zdravlje je solidno.

BIK

Kod vas su emocije danas u stanju da osciliraju do mjere da u jednom trenutku pucate od sreće, a već u sljedećem vas savlada loše raspoloženje.ružne. Zdravlje stabilno.

BLIZANCI

Danas su vam emocije pojačane. Očekuju vas lijepi trenuci sa partnerom. Moguća prehlada.

RAK

Nemate načina da se izborite sa svim što vam je iskrslo na putu, a osjećate da i kad bi način postojao, vi za to nemate snage. Nije baš sve tako crno kako se čini. Moguća glavobolja.

LAV

Raspoloženje i veliki osmjeh je ono što ćete danas nositi sa sobom. Kao da ste konačno na svim poljima ostvarili ono čemu težite, pa zadovoljstvo izbija iz vas. Posjetite zubara.

DJEVICA

Čitaj još:   PROTESTI Advokata: Blokirali saobraćaj u centru grada... (foto i video)

Vi biste naprosto da se sklonite na neko vrijeme od svih dešavanja i da u miru prikupite energiju za dalje. Treba vam vremena da sredite utiske i da se u potpunosti presaberete. Kontrolišite pritisak.

VAGA

Jurite i pokušavate da ostvarite sve obaveze koje ste isplanirali. Iako je pred vama haotičan dan vama čitava ta zbrka na neki način prija. Zdravlje je odlično.

ŠKORPIJA

Novac vam je u prvom planu i uopšte mogućnost da ga zaradite. Zadovoljni ste postojećom situacijom , a postoji mogućnost da uvećate svoju zaradu. Stomačni problemi ne prestaju.

STRIJELAC

Danas bi se moglo desiti da nekome budete, doslovno, rame za plakanje! Vaša nastojanja da pomognete i utješite su ljekovita za tu osobu. Nesanica.

JARAC

Dan vam je više u znaku prijateljskih kontakata nego ozbiljnog rada. Zasitili ste se obaveza i više nemate želju da im se predajete sa onim, vama svojstvenim žarom. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Zadovoljni ste sobom jer doprinosite nekoj višoj ideji. Kroz nju, imate na umu ostvarenje sopstvenih poslovnih ciljeva i za sada stvari idu kako planirate. Zdravlje je dobro.

RIBE

Pred vama je lijep dan. Niste baš bez obaveza, čak naprotiv, na poslovnom planu će vas danas maksimalno korisiti, ali vi se nećete isuviše uzbuđivati. Zdravlje je dobro.

http://ibalkan.net

Čitaj još:   KAKO SE IZ BIH POSTAJE HIT NA INTERNETU: Pojasnio kako ''radi'' klisko i NASMEJAO REGION (video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more