IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 13. septembar 2020. godine…

Ovnu treba strpljenje, Biku savjet, a Blizancima promjene, Rak ulazi u rasprave, Lav u romansi sa Škorpijom, Djevica nema briga, Vaga angažovana, Strijelac sam, Jarac uspješan, Vodolija taktizira, a Ribe zarađuju. Ovo je dnevni horoskop za 13. septembar 2020. godine.

OVAN

Ni danas niste u svom najboljem izdanju. Loše ste volje, ni sami ne znate zašto. Povremeno vas obuzme tuga bez vidljivog razloga. Hranite se zdravije.


BIK

Pod stresom ste, danas ćete se u obavezama naći i više nego što možete da zamislite, pa se preporučuje da pokušate zadržati hladnu glavu. Moguća glavobolja.


BLIZANCI

Pojačaće se vaša potreba da na druge ostavite jak utisak, pa ćete to uraditi i  kad je o vašem izgledu reč. Hranite se zdravije.


RAK

Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite nečije izvinjenje, kao dobar signal koji može da preraste u niz prijatnih situacija. Odlično se osjećate.

LAV

Naprosto ste neodoljivi i to sada koristite da uspostavite harmonične odnose sa ljudima. Na vaš račun će pristizati brojni komplimenti, a vi ćete ih sa uživanjem prihvatati. Zdravlje dobro.


DJEVICA

Čitaj još:   PONOVO O “OVACIJAMA” sa Cetinja: “Uaaa Dritane Srbine…” (foto i video)

Vi ste skloni da se povlačite u svoj svijet, jer tu na neki način uspjevate da povratite svu onu energiju koju na poslu izgubite. Imunitet je u slabljenju.


VAGA

Da biste zadovoljili sve svoje potrebe za komuniciranjem , vama je neophodan jedan užurban tempo rada, sa puno telefonskih poziva i prepiske. Kad ste u obavezama preko glave, osjećate se živim! Dobro se osjećate.


ŠKORPIJA

Nervozni ste i to se na vama i te kako primjećuje, pa očekujte brojna pitanja drugih ljudi, koji su već po malo zabrinuti za to vaše stanje. Niste u kondiciji.

STRELAC

Danas ste veoma osetljivi. Lakše vam je da shvatite ljude i da se unesete u njihove probleme. Spremni ste da pomognete svakome ko danas vašu pomoć zatraži. Problemi sa sinusima.


JARAC

Zapali ste u jednu učmalu fazu u kojoj nemate nikakvih dešavanja , a niste voljni da se pokrenete i nešto učinite. Nervozni ste.


VODOLIJA

Danas ste više raspoloženi za druženje, nego za neke konkretne aktivnosti. Vi znate kad treba da usporite i sad to upravo pokazujete. Kontrolišite pritisak.


RIBE

Okolina nije navikla na vaše opuštenije ponašanje kad je o poslu riječ. Pitaju šta se s vama događa. Umjesto da se ljutite, prepustite se onom što vam prija i uživajte. Preosjetljivost.

http://ibalkan.net

Čitaj još:   KONTRAVERZNI Dr Nestorović opet DIŽE PRAŠINU:"Dva metra razmaka su IZMIŠLJOTINA, rukavice su besmislene..." (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more