IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 16. septembar 2020. godine

Ovnu pomirenje, Bik ne dopušta prevaru, Blizanci u kombinaciji sa Djevicom, Rak gine za ideale, Lav dosljedan, Vaga traži svoje, Škorpija nervozna, Strijelac u autu, Jarac požrtvovan, Vodolija bez dlake na jeziku, Ribe privlače. Ovo je dnevni horoskop za 16. septembar 2020. godine.

OVAN

Puni ste entuzijazma i sa puno optimizma se fokusirate na poslovne obaveze. Ljubav vam je u mislima, ali nikome ne želite da pokažete u kojoj mjeri ste emotivno zainteresovani. U toku je period povoljan za probleme sa alergijama.

BIK

Ne uspjevate da nađete zajednički jezik sa poslovnim saradnicima. Imate velika očekivanja kada je ljubav u pitanju i drugoj polovini upućujete nježne riječi i romantične poruke. Što se tiče zdravlja, osjećate se odlično.

BLIZANCI

Nezadovoljstvo poslom je na vrhuncu i razmišljate o ostavci. U emotivnom smislu ste impulsivni i skloni da partnerci napravite problem. Na polju zdravlja očekuju vas problemi sa eliminatornim sistemom.

RAK

Puni ste optimizma i samouvjereno se suočavate sa starim poslovnim problemima. U emotivnom ste padu i ne vidite izlaz iz situacije. U fizičkom smislu ste se uljenjili i to vam uzima zdravstveni danak.

LAV

Osjećate da su poslovni problemi preteški i teško rješivi čak i za vas. Emotivno ste zatvoreni, a partnerka pokušava da vas navede na otvoren razgovor. U fizičkom smislu osjećate nedostatak snage i volje da se pokrenete.

Čitaj još:   NOKAUT FAZA: Prve fotke Dodika, nakon navodne tuče s Lukačom, šta je to na obrazu ISPOD OKA? (foto)

DJEVICA

Današnji dan nije najbolje prikazan. Izuzetno ste nezadovoljni i nervozni zbog loših finansija. U emotivnom smislu ste neispunjeni, bezvoljni i nemate želju da se socijalizujete. Prija vam samoća. Zdravlje je solidno.

Happy young couple having fun outdoors and smiling.

VAGA

Posao vam dobro ide i zadovoljni ste poslovnom situacijom. U emotivnom smislu niste opušteni i imate potencijal da ispadnete iz takta i posvađate se sa partnerom. Pazite šta jedete. Neka hrana vam neće prijati.

ŠKORPIJA

U poslovnom smislu ste totalno demotivisani i bez samopouzdanja. Partnerka vam pruža priličnu dozu razumjevanja i podrške što vam pomaže da se osjećate bolje. Što se tiče zdravlja skloni ste hroničnoj migreni.

STRIJELAC

O kolegama nemate povoljno mišljenje i to pokazujete na otvoren i nadmen način. Ljubav je u fazi stagnacije i imate utisak da vam stižu na naplatu greške iz prošlosti. U fizičkom smislu se osjećate snažno i dobro.

JARAC

Koristite izreku da lijepa riječ i gvozdena vrata otvora i na taj način postižete poslovne ciljeve. Danas iznenada dobijate priliku da ostvarite ljubavnu avanturu. Zdravlje vam je dobro. Osjećate se mlado i lijepo.

VODOLIJA

Jako ste vrijedni, organizovani i sa puno uspjeha odrađujete poslovne obaveze. Lebdite na krilima ljubavi i intenzivno komunicirate sa partnerkom. Mogući su problemi sa nesanicom tako da ćete teško zaspati.

Čitaj još:   VRANJEŠ, OPET PROVOCIRA: Objavio fotografiju zbog koje će poludjeti Duško... (FOTO)

RIBE

Posao vas inspiriše i sve obaveze odrađujete kvalitetno, odgovorno i bez zastoja. Osjećate emotivnu sigurnost, što vam jako prija i daje osjećaj moći. Na polju zdravlja moguć je hormonalni disbalans.

Naslovna fotografija-privatna arhiva Adna Bojadžić

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more