IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EVO Kako je Zoran Kesić poznati beogradski voditelj preko noći postao državni neprijatelj Crne Gore… (foto i video)

Kesićev slobodni stil plivanja kroz emisiju koja traje 24 minuta, uz ironiju, a i sarkazam, paradoks, hiperbolu, do juče je svima bio simpatičan…

PODGORICA / BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak,15. 09. 2020. 20 58… EVO Kako je Zoran Kesić poznati beogradski voditelj preko noći postao državni neprijatelj Crne Gore… (foto i video)

Poznati beogradski voditelj Zoran Kesić preko noći a sad je postao “državni neprijatelj broj jedan” zbog satiričnih komentara u svojoj posljednjoj emisiji koju je nazvao “Kako je Vasilije Ostroški pobijedio Mila”. Društvene mreže u Srbiji i Crnoj Gori su preplavljene komentarima “uvrijeđenih” građana, koji Kesiću upućuju psovke, jer je, kako tvrde, u svojoj šali pretjerao.

Kesićev slobodni stil plivanja kroz emisiju koja traje 24 minuta, a i uz ironiju, sarkazam, paradoks, hiperbolu, do juče je bio simpatičan. Kad Kesić “opere” nekog ko građanima nije simpatičan onda je jedan je od najduhovitijih voditelja na ovim prostorima, kada pomjene Amfilohija Radovića onda tu nastaje problem.

Svoju emisiju počinje pričom o Crnoj Gori kao “jugo-zapadnom srpskom pokrajinom”, ali ubrzo dodaje da se šali. To nikom nije zasmetalo.Zasmetalo je, ipak, pominjanje i Svetog Vasilija Ostroškog koji je, kaže Kesić, pobijedio Mila na izborima.

Čitaj još:   ZORAN Kesić: “Ratnim zločincima treba oduzeti pravo na naciju! Njihova nacija je ZLOČINAC!” (foto, video)

Pa zar nije i sam Zdravko Krivokapić, nosilac liste Za budućnost Crne Gore, rekao da Đukanović izgubio vlast jer udario na Boga i Svetog Vaslilija? A i Matija Bećković je tvrdio da je protivkandidat Đukanoviću na izborima bio Sveti Vasilije Ostroški, a s njim i Sveti Petar Cetinjski i Sveti Arsenije Ždrebaonički i Sveti Stefan Piperski. A sa njima Sveti Sava i hiljade oltara Srpske pravosloavne crkve…. Kesić je pričao o istoj stvari, jedina razlika je što je bio – duhovit.

Foto: Printscreen

“Glasačima u Crnoj Gori izgleda da se najviše svidio upravo Vasilije Ostroški koji “iz opravdanih razloga” nije mogao da učestvuje na izborima, ali je zato iscimao svog PR-a Amfilohija Radovića da po prvi put u životu izađe na izbore”, rekao je Kesić.

“Dobro, tehnički, izađe iz džipa i glasa. No, iz ćega će”, dodao je beogradski voditelj, dok u pozadini ide snimak na kome Amfilohije izlazi iz džipa. No iz čega će…

Čitaj još:   SARAJEVO: Bivši policajac usmrtio sina, prvo su žestoko posvađali...

Izvor Cdm.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more