IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN Abazović i AMFILOHIJE na koktelu kod Rusa…“NAS I RUSA 300 MILIONA, A BEZ RUSA POLA KAMIONA”!

Mitropolit crnogorsko-primorski Srpske pravoslavne crkve Amfilohije Radović, predsjednici Demokrata i Građanskog pokreta Ura Aleksa Bečić i Dritan Abazović, kao i bivši predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, bili su gosti na koktelu povodom Dana državnosti Ruske Federacije koji je održan u utorak, 12. juna, 2018. godine, u hotelu „Hilton“.

Kako pišu mediji tom koktelu nisu prisustvovali ni poslanici DF-a, ali Abazović jeste. Te sve postaje jasnije da ova ‘klero-politička’ saradnja traje već duže vrijeme, te da je savez SPC na čelu sa Ristom Radovićem i Urom čvrst.

Jasno je i odakle crpe idologiju i podršku za destabilizaciju Crne Gore, njeno skretanje sa EU integracija i  resetovanje na stare postavke. Vrijeme kad je Crna Gora objavljivala rat Japanu zbog Rusije i sl.  Za to vrijeme važila je krilatica “NAS I RUSA 300 MILIONA, A BEZ RUSA POLA KAMIONA”!

Čitaj još:   GRAĐANI ODGOVORILI DRITANU: POKLONIĆEMO SVOJU ZEMLJU VOJSCI

Napomene radi već se čuju tonovi iz Rusije, kako Crna Gora treba preispita članstvo u NATO savezu.

Na taj  dan u Kremlju predsjednik Vladimir Putin uručuje državna odlikovanja Ruske Federacije, a na Crvenom trgu u Moskvi se održavaju svečane manifestacije. Dan Rusije je neradni dan i obilježava se svečanostima i u drugim gradovima Rusije.

Pripremila: A.M.

izvor. Balkantimes.press

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more