IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRED SJEDNICU SKUPŠTINE CG: Krivokapić, moramo imati svijest, da nam valja pred narod izaći… (foto i video)

Zdravko Krivokapić saopštio da očekuje od svih koji su iznijeli pobjedu na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori danas na konstitutivnoj sjednici Skupštine pokažu odgovornost…

PODGORICA: Regija, Ekonomija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 23 .09. 2020…09: 19… PRED SJEDNICU SKUPŠTINE CG: Krivokapić, moramo imati svijest, da nam valja pred narod izaći… (foto i video)

Nosilac liste koalicije Za budućnost Crne Gore okupljene oko Demokratskog fronta Zdravko Krivokapić saopštio je sinoć da se i očekuje od svih koji su iznijeli pobjedu na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori a to je danas na konstitutivnoj sjednici Skupštine pokažu odgovornost.

“Očekujem od svih koji su iznijeli ovu istorijsku pobjedu u Crnoj Gori da sjutra pokažu odgovornost, jer sam siguran da oni koji su glasali za nas nemaju razumijevanje za pojedinačne interese bilo koga od nas. I ne treba da imaju, jer su građani Crne Gore s mukom u neravnopravnoj borbi pobijedili jedan retrogradan režim. Zato se ja i nadam da ćemo sjutra svi imati svijest o tome da nam valja pred narod izaći”, napisao je sinoć Krivokapić.

Međutim, ni sinoć Krivokapić niti njegov građanski kolega to je sam Dritan Abazović ne rekoše ni riječ o snimku sa proslave prilikom dolaska teroriste Nikole Kavaje 1999. godine u Crnu Goru u četnički dom ukrašen između ostalih i slikom ratnog zločinca Radovana Karadžića.

Čitaj još:   BUDUĆI PREMIJER POTVRDIO: Dritan nije ministar odbrane i najavio raspuštanje NKT- a... (foto i video)

Abazoviću snimak koji opozicioni mediji nisu prenijeli izgleda ne smeta, a Krivokapić se naravno prošlosti ne stidi, iako sljedeći video ne govori tako:

Podsjećamo da je na sastanku Amfilohija i predstavnika tri koalicije koje su osvojile većinu na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori nosilac liste Crno na bijelo i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović predložio za mandatara nosioca liste Za budućnost Crne Gore Zdravka Krivokapića a DF koji predvodi tu koaliciju je to odbio.

Potom je jedan od lidera DF-a Milan Knežević saopštio da nije tačno da je iko iz Demokratskog fronta doveo u pitanje Zdravka Krivokapića kao mandatara, već traže da im pojasni zahtjeve Dritana Abazovića, koji su očigledno ranije bili dogovoreni s Krivokapićem, u kojima traži sve ključne resore u Vladi, uključujući Upravu policije, ANB,

Vojno obavještajnu agenciju, ministarstva unutrašnjih poslova i to iz odbrane, vanjskih poslova i pravde, kao i to da DF ne može predlagati svoje najistaknutije srpske političare za članstvo u novoj vladi...

Izvor CdM.me

Čitaj još:   SUSPENDOVANI piloti koji su ODBILI da prevezu JOANIKIJA i PORFIRIJ
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more