IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 25. septembar 2020. godine

Ovan rješava dugove, Bik planira, Blizanci zaljubljeni, Raka privlači Škorpija i Jarac, Lav misli na jednu osobu, Djevica pregovara, Vaga ulazi u tajnu vezu, Strijelacu se vraća neko iz prošlosti, Vodolija egzotična, a Ribe radoholične. Ovo je dnevni horoskop za 25. septembar 2020. godine.

OVAN

Polako svodite obaveze za ovu nedelju i radujete se predstojećem vikendu. Isplanirali ste da vikend provedete sa partnerkom i unaprijed se radujete. Kada je zdravlje u pitanju neophodno je da povratite kondiciju.

BIK

Umorni ste od previše obaveza. Fokusirate se na sitne obaveze ne bi li imali utisak da ste mnogo stvari uradili. Na polju ljubavi status quo: niti se vi oglašavate, niti druga strana. Što se tiče zdravlja grlo je osjetljivo.

BLIZANCI

Jedva čekate da se radna nedelja završi. Umorni ste od borbe i potreban vam je odmor. Pravite planove sa partnerkom o tome kako ćete provesti vikend. Glava je osjetljiva pa pripazite prvenstveno na sinuse.

RAK

Vrijedni ste i želite da što više obaveza odradite do kraja dana odnosno radne nedjelje. Emotivno ste nezadovoljni i planirate da vikend provedete kod kuće. Pokušavate da poboljšate imunitet.

LAV

Maksimalno ste fokusirani na obaveze bez obzira što je kraj nedelje. Razmišljate da li da zakažete susret simpatiji ili ne i ipak se odlučujete za poziv. U fizičkom smislu napetost popušta, a stiže vas umor.

Čitaj još:   POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA: Haos po Banjaluci, kreću na Dodika???

DJEVICA

Nestrpljivo čekate kraj radnog dana. Umorni ste, nezadovoljni i potreban vam je odmor. Izbjegavate razgovor sa partnerkom pravdajući se obavezama na poslu. Iscpljeni ste i vrijeme je da se posvetite sebi.

VAGA

Uporno pokušavate da odradite sve poslove koje ste isplanirali. Radujete se planovima vezanim za partera. Kada je zdravlje u pitanju budite oprezni u saobraćaju i izbegavajte brzu vožnju.

ŠKORPIJA

Jedva čekate da se završi radna nedelja i da se nađete u miru doma svog. Partnerka ima potrebu za svađom, pa je izbjegavate. Pripazite na grlo jer bi hladni napici mogli da naprave nepotreban problem.

STRIJELAC

Iako je sam kraj nedelje ulažete svoju energiju maksimalno u posao. Partnerka predlaže da vikend provedete zajedno. Osjećate se tromo i planirate da se vidite sa prijateljima i posvetite sportu tokom vikenda.

JARAC

Odrađujete poslovne obaveze očekujući da se pojave iznenadne teškoće. U odnosu sa partnerkom dolazi do zahlađenja i udaljavanja. U fizičkom smislu ste tromi i planirate da unapredite fizičko zdravlje.

VODOLIJA

Sa puno elana završavate radnu nedelju i priželjkujete da iduća bude još bolja. Planirate susret sa partnerkom za koji niste sigurni da će vam prijati. Na polju zdravlja nema značajnijih dešavanja.

Čitaj još:   UŽAS: Biskup uhapšen, silovao časne sestre, godinama ih seksualno napastvovao...

RIBE

Sa istom energijom odrađujete poslovne nedelje i poslednjeg radnog dana. Emotivno ste nezadovoljni, jer ne znate kako da riješite probleme u vezi. Mogući su problemi sa pritiskom prolaznog tipa.

Fotografije-privatna arhiva Adna Bojadžić

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more