IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Crnogorski Koštunica opet loše informisan: Ničim izazvan našao se u kući sa četničkim vojvodama i teroristima… (foto i video)

Zdravko Krivokapić on u narodu poznat nadimkom crnogorski Koštunica zbog opravdanja da se slučajno i ničim izazvan našao u kući…

PODGORICA: Crna Gora, regija Zanimljivosti, vijesti… 25.09. 2020… 21: 59…  Crnogorski Koštunica opet loše informisan: Ničim izazvan našao se u kući sa četničkim vojvodama i teroristima… (foto i video)

Provjereno je da Zdravko Krivokapić, u narodu već poznat pod nadimkom crnogorski Koštunica zbog opravdanja da se slučajno i ničim izazvan našao u kući sa četničkim vojvodama i teroristima, najnovijom izjavom da Vlada progoni hrišćane prevazišao je u izricanju gluposti i neprevaziđenog u toj kategoriji – Nebojšu Medojevića, saopštili su danas iz Demokratske partije socijalista.

“Taman smo postali imuni na Krivokapićeve besmislice od uvođenja dinara, do retorske upitanosti “kako neko može biti terorista ako je američki državljanin (a pritom je baš u Americi osuđen za terorizam ?!)”, on je crnogorsku javnost zapanjio ovim bezočnim neistinama koje je vjerujemo izveo pogrešnom analogijom znajući da upravo njegovi četnici progone građane druge vjeroispovijesti”, navode u DPS-u.

Kako ističu, tom sramnom izjavom potencijalni mandatar samo unižava funkciju na koju pretenduje i pokazuje da je nije dostojan.

Čitaj još:   Rekli su javno jedni o drugima: PREGOVORI LICIMJERA I POLITIČKI NEMORALNIH SA KLOVNOM I PAJACEM

“Izjavama poput ove o DPS koji daje desetine miliona da prekroji i sve izborne volje, uz populizam demagogiju kojima nadmašioi Abazovića, Krivokapić se za sada kandidovao samo za još jednog neodgovornog političara koji u euforiji izazvanoj novonastalim okolnostima sve je i češće nastupa u ulozi klasičnog politikanta…

Vjerujemo da će se ispuniti želja gospodina Krivokapića postane premijer, i da pregleda svaki dokument aktuelne Vlade. Tada kao od njega očekujemo izvinjenje za sve besmislice koje je izgovarao u kampanji. U suprotnom biće samo jedan od neozbiljnih politikanata, kojih se nagledasmo u savremenoj političkoj istoriji Crne Gore”, poručuju iz DPS-a.

izvot CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more