IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PREMIJER CRNE GORE Krivokapić opet ”SLUČAJNO” slavi uz ČETNIČKE pjesme… (foto i video)

Nakon sjednice SO Budva i biranja Marka Carevića na mjesto predsjednika Opštine, a onda i osvještavanja i blagosiljanja od SPC-a u prostorijama Opštine Budva, slična ikonografija, pojanje, a i atmosfera nastavljeni su i u jednom ugostiteljskom objektu.

Ako je suditi po poziciji za stolom, proslavom je “predsjedavao” budući mandatar Vlade Zdravko Krivokapić, a s njegove desne strane, Carevićevom izboru radovao se i kontroverzni nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović. Nekoliko stolica od njega, bio je i ambasador Srbije Vladimir Božović.

Iako je dijelu poslanika koalicije ZBCG smetao hor koji je u Skupštini Crne Gore izveo crnogorsku himnu pa su tražili “korektnu soluciju” – da se intonira samo instrumental, tada predsjedavajući Miodrag Lekić primijetio je da se instrumental intonira i na Olimpijadi.

Čitaj još:   Nosilac liste “Za budućnost Crne Gore" Krivokapić sa sveštenicima ispred džamije u Pljevljima razvio transparent “Ne damo svetinje”... (foto)

Da oni, zapravo, nemaju ništa protiv horskog pjevanja, dokazao je njihov poslanik Marko Milačić, koji je, djeluje po snimku, uživao u horskom izvođenju pjesme “Tamo daleko”.

A koga je sve pogodilo “Tamo daleko, daleko od mora”, usred Budve, pogledajte na snimku:

izvor: SB

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more