IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKA TUGA zadesila Mila Đukanovića: Zbog smrtnog slučaja otkazao sve obaveze… (foto)

Zbog iznenadne smrti svoje najbliže saradnice Dragice Ćeranić, predsjednik Crne Gore Milo Đukanović otkazao je sve obaveze, saopšteno je iz Kabineta.

PODGORICA:Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… 25.09. 2020… 22: 59… VELIKA TUGA zadesila Mila Đukanovića: Zbog smrtnog slučaja otkazao sve obaveze… (foto)  

Dragica Ćeranić bila je dugogodišnja Đukanovićeva sekretarica i saradnica od najvećeg povjerenja, koja je uz njega još od 1989. godine, kada je izabran za sekretara Predsjedništva Centralnog komiteta Saveza komunista Crne Gore (SK CG).

Mediji navode da su od nje strepili svi državni funkcioneri da su pokušavali da kupe njenu naklonost, kako bi imali svoju a to bolju prohodnost kod Mila Đukanovića…

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 7. januar 2023. godine...

Ćeranićeva svoj uticaj kod Mila Đukanovića“kupila”bespogovornom svojom odanošću, a posebno sposobnošću da čuva privatnost, tačnije njegove a da je to najintimnije i najpoverljivije tajne.

Kako navode, ona je bila u bliskim odnosima i sa suprugom aktuelnog crnogorskog predsjednika, ali i sa njegovim političkim savjetnikom a to je sa Milanom Roćenom,s kojim se poznavala iz perioda zajedničkog penjanja po lestvici SK CG.

izvit CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more