IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAJKO NAŠA, CRNA GORO: Krivokapić bi ukinuo Dan pobjede, kaže da treba slaviti…

“Mi više ne treba da slavimo 9. maj nego 23. i 24. septembar jer se desila nova pobjeda. Ta nova pobjeda treba da udahne novi duh čitavoj Crne Gori da mi jednom prestanemo da se svađamo, nadgornjavamo nego da budemo u takmičenju ko je bolji domaćin. Ako ima boljeg domaćina od Bata Carevića treba da kaže – ‘Ja sam bolji’. To je mjera koju mi imamo u tom čuvenom crnogorskom poređenju: Ja prvi, ti do mene. Ne. Treba da bude: Ja bolji, a ti budi bolji od mene. To je mjera kojom svi moramo da krenemo”, kazao je Zdravko Krivokapić, kandidat za mandatara nove crnogorske vlade.

To se čuje u video zapisu sa skupa u poslovnom objektu nakon izbora novog predsjednika opštine Budva, na kojem je Krivokapić u društvu kontroverznog biznismena Dake Davidovića, ambasadora Srbije u Crnoj Gori Vladimira Božovića i više istaknutih opštinskih funkcionera Demokratskog fronta u Budvi.

Na kraju govora, Krivokapić je Careviću, u ime prijatelja manastira Stanjevića, uručio ikonu Bogorodice, piše, čudne li koincidencije, upravo podgorička Pobjeda.

Čitaj još:   KOME SMETA CRNA GORA- Nacionalistima, šovinistima fašistima, srpskoj crkvi i njihovim lažnim vjernicima...

“Imam tu čast I zadovoljstvo, u ime prijatelja manastira Stanjevići, da gospodinu Batu Careviću uručimo ikonu umiljenja. Pogledajte taj lik Presvete Bogorodice koja u naručju drži našeg Gospoda Isusa Hrista. I ne zove se slučajno umiljenje jer je dato na jednoj pozadini koja je stara više od 150 godina. To je ta tradicija koju mi želimo da vratimo Crnoj Gori”, rekao je Krivokapić.

Uručujući poklon Careviću, kandidat za mandatara je istakao da je Majka Presveta Bogorodica zagrilila čitavu Crnu Goru i nije dozvolila da zlo nadvlada dobro.

“Ako se ne budemo okrenuli do kraja vjeri, onda sve što smo uradili je malo. Mi prvo treba da svjedočimo vjeru, pa sve drugo”, zaključio je Krivokapić. Blago li je Crnoj Gori sa ovim išeretom..

izvor: SB

DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more