IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAPAO I KAMENOVAO MEDICINSKU SESTRU I VOZAČA HITNE POMOĆI… (foto)

Optužnica protiv muškarca koji je kamenovao tim hitne pomoći…

SPLIT: Hrvatska, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti nedelja…27. 09. 2020…10: 09… NAPAO I KAMENOVAO MEDICINSKU SESTRU I VOZAČA HITNE POMOĆI… (foto)

Muškarac star 60 godina je u mijestu pored Omiša ničim izazvan napao je uz lječnicu, medicinsku sestru i vozača hitne. Tom je prilikom ozijeđena liječnica

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu je podignulo optužnicu protiv 60-godišnjeg muškarca, za  kazneno djelo prisile prema zdravstvenom radniku, priopćeno je u subotu na internetskim stranicama splitskog.

Muškarca se, nakon provedenog istraživanja, tereti da je 28. srpnja 2020. ispred kuće u mjestu pored Omiša, po dolasku sanitetskog vozila na hitnu intervenciju, prišao vozilu sa suvozačeve strane te, ničim izazvan, verbalno napao medicinsku sestru i vozača koji su bili u kabini vozila, stoji u optužnici. 

Kada mu se iz stražnjeg dijela vozila obratila liječnica, okrivljenik je počeo vikati u njenom smjeru, govoreći im da se gube i da će ih kamenovati.

Čitaj još:   NA AHIRET PRESELIO REMZO KOVAČIĆ, VLASNIK ČUVENE PEKARE, PRAVIO JE NAJBOLJE LEPINE S KAJMAKOM...

Nakon toga je uzeo nekoliko kamena s poda i svom snagom ih bacio prema vozilu i medicinskom timu, pri čemu je liječnici nanio lakše tjelesne ozljede ruke, zbog čega su u strahu od daljnjeg napada otišli s mjesta događaja i pozvali policiju, navodi se u optužnici.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu predložilo je i to je u optužnici produljenje mjera opreza iz Zakona o kaznenom postupku zbog i same opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

izvor HINA.hr

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more